Šta je novo?

The One - Novi Beograd

D li neko ima iskustvo sa investitorom na fazi 1 i drugim projektima, da li suispostovani rokovi i kakav je kvalitet radova? Sa kakvim preduzimacima invesyitpr saradjuje?
Za fazu 1 sam načuo da je generalno dobro, i izvodjac je bio Brigate, a investitor je prilično poznat i jak, e sad sto se tice druge faze, deluje mi da se vec sad kasni, ali videcemo, plus izvodjac radova vise nije brigate, a ne znam bas sta ocekivati od trenutnog izvodjaca...

Izvođač za drugu fazu je Inobačka iz NS, do sad se vidi da su mnogo spori i neorganizovani. Na Lameli R i O je objekat izašao na kotu nula, na N još nije.

Da li je neko imao prilike da procita kupoprodajni ugovor.
Citiram "ugovorne strane saglasno konstatuju da su oznake nepokretnosti naznacene u ugovoru podlozne promenama do izdavanja pozitivnog zapisnika o izvrsenom tehnickom pregledu". Da li neko moze da protumaci?

I prva faza je dobro kasnila. Do duše ona je građena u vreme korone...
Kvalitet radova je genrealno ok. Ima propusta, kao i svuda. Stolarija je odlična, klimatizacija isto. Ima još uvek curenja u garaži, rolo vrata garaže do dan danas nisu proradila, i tako. Sa završnim radovima (mislim na keramiku) su imali problema. Bilo je tu raznih podizvođača.
Mislim da sad kad su sa lamelom O (polukula) izašli iz zemlje će ići brže. U lameli P i O rade spremaju ploču 1. sprata. Ali u lameli R nisu krenuli ni sa temeljnom pločom. Verujem da hoće da odmaknu malo za građevinskim radovima, da bi mogli i druge grupe radova da polako uvode, da im ne bi nagrnuli svi instalateri odjednom.

Obzirom da živim tu, ja sam zadovoljan.

20250808_202216.jpg

Ladno su kopirali Lord of The Rings i font i slogan The One Tower
One ring to rule them all one ring to finds them
One ring to bring them all and in darkness binds them lol

Druga knjiga Gospodara se zove The Two Towers, ne The One Tower. A One je malo preopsta rec da bi se moglo reci da je kopiranje necega. Moze biti i The One pesma od Metalike :)

Vrh