Šta je novo?

The One - Novi Beograd

D li neko ima iskustvo sa investitorom na fazi 1 i drugim projektima, da li suispostovani rokovi i kakav je kvalitet radova? Sa kakvim preduzimacima invesyitpr saradjuje?
Za fazu 1 sam načuo da je generalno dobro, i izvodjac je bio Brigate, a investitor je prilično poznat i jak, e sad sto se tice druge faze, deluje mi da se vec sad kasni, ali videcemo, plus izvodjac radova vise nije brigate, a ne znam bas sta ocekivati od trenutnog izvodjaca...

Izvođač za drugu fazu je Inobačka iz NS, do sad se vidi da su mnogo spori i neorganizovani. Na Lameli R i O je objekat izašao na kotu nula, na N još nije.

Da li je neko imao prilike da procita kupoprodajni ugovor.
Citiram "ugovorne strane saglasno konstatuju da su oznake nepokretnosti naznacene u ugovoru podlozne promenama do izdavanja pozitivnog zapisnika o izvrsenom tehnickom pregledu". Da li neko moze da protumaci?

I prva faza je dobro kasnila. Do duše ona je građena u vreme korone...
Kvalitet radova je genrealno ok. Ima propusta, kao i svuda. Stolarija je odlična, klimatizacija isto. Ima još uvek curenja u garaži, rolo vrata garaže do dan danas nisu proradila, i tako. Sa završnim radovima (mislim na keramiku) su imali problema. Bilo je tu raznih podizvođača.
Mislim da sad kad su sa lamelom O (polukula) izašli iz zemlje će ići brže. U lameli P i O rade spremaju ploču 1. sprata. Ali u lameli R nisu krenuli ni sa temeljnom pločom. Verujem da hoće da odmaknu malo za građevinskim radovima, da bi mogli i druge grupe radova da polako uvode, da im ne bi nagrnuli svi instalateri odjednom.

Obzirom da živim tu, ja sam zadovoljan.

Vrh