Pozdrav svima.
Nisam nekoliko meseci gledao sta se pise ovde jer ne mogu vise da se nerviram. Toliko sam zivaca izgubio zbog CBRE da nemam reci.
7. oktobra sam potpisao ugovor kod notara. Na kraju su sve izmenili, ne stoje penali, ali stoji da je primopredaja 30 dana od solemnizacije ugovora. Kada sam prosle nedelje isao da izmerim stan, receno mi je da ja mogu da preuzmem stan, ali kao i moze da se saceka. Iskreno, necu nista da preuzimam i da potpisujem zapisnik jer garazno mesto nije zavrseno, a u zgradu ulazim sa gradilista. Banka je zavrsila plasman kredita, sve sam isplatio.
Mislim da nece placati nikakve pendale, ali me vise interesuje kako su ukrali pare na svakom stanu.
U predugovoru mi je stajalo 61.46, toliko su insistirali i da procenitelj napise da stoji u zaloznoj izjavi. Posle promene glavnog ugovora sada stoji 61.04kvm. Znam za jos 2 stana gde je kvadratura manja, a uredno su naplatili po projektovanoj.
Ukoliko je to slucaj sa svim stanovima, ne bih znao da izracunam, al zaradili su min 500e po stanu na ovom bezobrazluku.
Interesuje me da li je i vama kvadratura manja od one koju ste platili?
Ukoliko je ovo kod vecine stanova slucaj, mislim da mozemo da se udruzimo i da ih tuzimo, i glat dobijemo. Ja nemam reci za ovakav bezobrazluk i neprofesionalizam.