Železnički tunel nije kabl za struju"pa da ga teraš" 500 m levo, i to tih 500m levo bi moralo verovatno tako da ukači plac KC Bežanijska kosa. Racionalna društva stavljaju javni interes na prvo mesto i zna se gde će biti građena pruga i metro, pa se na osnovu toga laniraju i grade stambeni i poslovni objekti, a ne obratno. Ovo je samo lakmus papir našeg društva koje je na niskim granama u pogledu prioriteta. Pa tako umesto glavne vatrogasne stanice za Beograd u bloku 41 gazda Gruja gradi elitno stambeno naselje, a na konto toga što je izgradio staničnu zgradu Prokopa jer država nije htela da uloži manje od 10 miliona evra.Dobro bre brate, teraće je 500 m levo i rešiće problem. Daj nemoj molim te baš protiv svakog projekta da si. Ok na tvojoj sam strani što se tiče "pomeri metro" i ono sa trolejbusom što si imao, ok je i to što ne gotiviš BNV, al brate nemoj svakom projektu da nalaziš manu u stilu "ako ovo dozvolimo uništiće nam xxxx".
Moja savest mi ne dozvoljava da upadnem u tu kolotečinu "samo nek se gradi, bravo bravo, napredujemo jer gradimo investitorske krmače iz predgrađa Minska po BNV". Svestan sam da je cena toga da me ubacuješ u koš da se bunim radi bunjenja kao neki NIMBY, ali tu si omašio fudbal.