Šta je novo?

Tehnologija

AI slop канал, а још неће ни да плати претплату на 11labs за нормалнији АИ глас.
Неких 100 минута снимка објављено за недељу дана, то је око 200 сати рада ако је квалитетан садржај, или око 10ак сати ако имаш претплату на опенАИ.

Него, кад ће да раселимо нбг, прошло им је 50 година постојања, а и ја живим на ивици користећи свет око себе, који је направљен угл у време СФРЈ.

Тајне древних цивилизација су за мушкарце оно што је "руско здравље" за доконе домаћице.

Imaš li išta da kažeš o temi videa ili je sav komentar o autoru, i o tome da se Novi Beograd još nije raspao?

Korozija armature u betonu 1.png

Korozija armature u betonu 2.png

Управо сам о видеу и рекао, АИ сплачине за људе који би да се праве паметни.
Сад кроз прозор гледам бетонске зграде старије од 50 година, могу и њих да сликам и да се правим паметан, али не бих да се доксујем.

Imaš li išta da kažeš o temi videa ili je sav komentar o autoru
Капирам да те ова реченица ради нам "хмммм, ад хоминем на аутора, још једна логичка грешка", али јбг, није тако.

Мање редита и сазжаканих фактоида, више разумевања. Инжењерски поздрав

Bar neka korist od ovakvog odgovora. Iz dva "argumenta" koji smatraš dovoljnim se lepo vidi tvoje razumevanje poente videa. Novi Beograd se još nije srušio, a podli autor neće da koristi više vremena nego što bi morao, pa koristi AI alatke. Zaista šokantno, a bio sam ubeđen da je Novi Beograd već sravnjen sa zemljom. Verovatno i autor videa tako misli za neke svoje betonske gradove, odakle god da je.

Iskreno preporučujem ostalim čitaocima da polako počnu da usvajaju neke kriterijume oko toga na kom se minimalnom nivou apstrakcije i koliko se daleko od "bukvalizma" isplati voditi dijalog.

Очигледно не знаш шта је АИ слоп, иако си често на теми о вештачкој интелигенцији. Ако мислиш да неко може да објави 4 квалитетна снимка за недељу дана онда јбг, ни не знаш шта је квалитетан истраживачки рад.

АИ слоп данас, пре неколико година прочитана википедија уз који едит и "ај фокинг лов сајенс" сабредит и тако још кроз историју све до древне Кине - "Ко не зна, а не зна да не зна - опасан је, избегавајте га"

Neki od nas kvalitet teksta ocenjuju na osnovu njegovog sadržaja, a ne procenjivanjem autora. Kad dovoljno poznajem oblast o kojoj se govori, dovoljno za procenu vrednosti, ovo drugo nije ni potrebno ni poželjno. Apsolutno nemam predstavu ni ko je autor, ni šta inače radi, ni kakav je kvalitet njegovih drugih radova, niti me to u ovom konkretnom slučaju imalo interesuje. Glavna teza koju je izložio je tačna. To je dovoljno.

Vrh