Kao na brašno ..
Padobran ti i dalje zatvoren
Kao na brašno ..
Eto opet vrtis pricu...Ma super su te price, rekao mi drug od drugovog druga koji živi u Nemačkoj i zarađuje 5000 evra
Nista nisam samo prenosim rijec za riječ. Na kraju mi je crno bilo rentacarom mlatit al iduci put hocu jer 2700x2 taxi a ako mogu za dan 50e rentacar lakse mi onda, plus naravno taxiji kroz grad jos toliko me izadjose, evo 2 vožnje danas 2000 bice jos 1000 2000Kao na brašno ..
@N_L
Za ovo ...vašer si u pravu,ima i loših automobila,ali malo
A za ovo sa karticom si nafilovo za medalju ....
Treba si...rentacar al skup jbg,ne mora rezervacija
A treba si inovativnu pomoć na putu...al kod njih je 5000din + do Grada sa lux vozilom,doduše sa toyoto corolla oko 3500din +
Ali jbg taxi samo 2200din
Jel da radim screenshot ovog posta ili ces da stanes iza nekog stava? A trubio si kako u tvom udruženju svi primate kartice!@N_L
Necu da vozim na karticu zato sto mi banka uzima proviziju, pogotovo na stranu pritom oko tebe jos 10ljudi trazi taxi i placa kesom, uzmem na karticu kad se vracam iz Zarkova i sl.da ne bi isao prazan, a iz centra grada stvarno nema potrebe da mi neko uzima deo zarade.
P. S i na trafici nije moguce kupiti cigarete na karticu.
Tebe baš izgleda svrbi novčank.Evo, danas mi je bio neki kolega iz Zapadne Evrope, imao je neku sreću da su ga uputili da uzme vaučer, ali kaže - taksi srednji vek, nema klimu. Nije znao da to treba da se doplati Zato se i ne vozim taksijem, već samo "udruženjem za pomoć na putu".
Radi sta hoces ionako pola stvari izmislis..Jel da radim screenshot ovog posta ili ces da stanes iza nekog stava? A trubio si kako u tvom udruženju svi primate kartice!
Sent from my moto e(7) using Tapatalk
Mnogo su ti postovi maliciozni, ja ovo kucam krajnje objektivno, koristim taksi svuda po svijetu i u interesu mi je da u Beogradu bude na nivou kao u drugim gradovima, tj. gradovima dje je sredjen ne u zemlje treceg svijeta. Prosle nedjelje me vozio novi mercedes kroz Budimpestu i ne sjecam se sad al cini mi se da nije nesto skuplji bio na kraju krajeva, mada firma placala.@N_L
Eto nasao si resenje umesto 16e platices prevoz do aerodroma 30e imas klimu sve cisto i svi zadovoljni.
Moracu da ti sednem u kola kad te sretnem na ulici, da vidimo uzivo sta moze, sta ne mozeRadi sta hoces ionako pola stvari izmislis..
NECU da ti dolazim na noge i vozim na karticu u centru grada gde oko tebe jos 10 ljudi hoce da plate kesom i jos caste.
Ako stojim na taxi stanici ti udjes ne pitam te kako placas kes, kartica, kripto valuta sve moze..!!!
A odakle ti da ga ne koristim?@srdjanprpa
Zasto imas potrebu da stalno pises o taksiju, a ne koristis ga?
Pa neka je skuplje, ne vozim se često, a svakako ne bih sada na 37C se raspravljao sa ovima da li može klima ili ne daj Bože kartica i još da čekam ko zna koliko na vozilo, jer "nema slobodnih vozila".Tebe baš izgleda svrbi novčank.
Na relaciji na kojoj se redovno vozim sada je mini klasa skuplja od taksija noću. Tako makar kaže procena cene, nisam 6 meseci se vozio sa CarGo.
Baš ti uzme puno, 2% max. O tome pričam, fura se priča vozimo samo "lux klijentelu", a ovamo se gleda kako god da se zakine.@N_L
Necu da vozim na karticu zato sto mi banka uzima proviziju, pogotovo na stranu pritom oko tebe jos 10ljudi trazi taxi i placa kesom, uzmem na karticu kad se vracam iz Zarkova i sl.da ne bi isao prazan, a iz centra grada stvarno nema potrebe da mi neko uzima deo zarade.
P. S i na trafici nije moguce kupiti cigarete na karticu.
Ako neko ovde tupi i lupeta gluposti zadnjih 50 stranica onda ste to ti i tvoj pajtos batica. Naravno, opet u nedostatku cinjenica i argumenata potezete licna prozivanja i lupetate gluposti.@kingmanowar
Bas tupis.. Odbijam da ti dodjem na noge ako placas karticom, zato sto u tom momentu ima jos 10 ljudi oko tebe koji znaju za red i hoce da caste.. Ako dodjes na taxi stanicu, necu te odbiti kako go placas!