Da su znali da Vam je prva opcija bila nelegalan prevoz, da ne dodje uopste regularan taksi.Evo juče mi bila u gostima jedna drugarica iz inostranstva i trebao joj je taksi a pošto joj tu stranu karticu Car Go nije prihvatio i mogla samo gotovinski zvali redom glavne taksije i "niko nema dostupna vozila", posle skinem yandex aplikaciju i vozilo došlo na adresu za 4 min za gotovinsko plaćanje (Beogradski taxi). Taxi koristim baš kad moram za noćne izlaske, ovo sa telefonskim centralama je čist cirkus jer očigledno ne prihvataju nikoga a većina ljudi, posebno stariji, tako traži taxi.
Криви сте док се не докаже супротно, сада је на вама терет сакупљања доказа и одбране, а и то види тамо са Телеграфом који је објавио вест.@Dzigi Bau
Kada se ustanovi da je ovo jos jedna laz, da li ces sam sebe demantovati i uputiti izvinjenje?
Pregledom kamera utvrđeno je da je pešaka udario automobil Citroen C5, sa taksi registrskim oznakama.
U toku je potraga za njim.
Ako nije Djilas, onda je taksista..Zašto bi bila laž, neko opet namešta taksistima?
![]()
STRAŠNA SUDBINA POGINULOG MLADIĆA Sprečio ženu da skoči sa Pančevca, a onda ga U PUNOJ BRZINI POKOSIO TAKSI? - Blic
SaobraÄajnoj nesreÄi na PanÄevaÄkom mostu prethodila je svaÄa nekoliko osoba koje žive ispod mosta.www.blic.rs
Zaista retko..Koliko cesto stranke beze nakon voznje a da ne plate??
Vasi primeri:
Да ли ћете ти и Батица да се извините и окајете грехе ако се докаже да ви лажете и преносите нетачне информације, а не Телеграф?@Dzigi Bau
Onaj ko svesno prenosi lazi, ima istu odgovornost kao onaj ko je objavio.
@Misha V
Rekao sam kada se ustanovi da je laz.
I šta ćemo sad?Uhapšen taksista koji je sinoć USMRTIO PEŠAKA na Pančevač
![]()
TAKSISTA KOJI JE USMRTIO PEŠAKA NA PANČEVCU SE SAM PREDAO Utvrđuje se da li je bio pijan ili drogiran, vozio brzo, pa pobegao posle nesreće - Blic
Dežurni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaÅ¡tvanaredio je danas, u saradnji sa policijom, da se osumniÄenom za saobraÄajnu nesreÄu na PanÄevaÄkom mostu u kojoj je poginuo peÅ¡ak, odredi zadržavanje do 48 sati.www.blic.rs