Mr. D je dostava, tojote koje imaju reklamu Mr. D na limariji su car go.
Pule, slažem se skroz s tobom, ali ja sam imao nešto drugo u razmatranju. Tj. neophodnost korišćenja pojasa tokom gradske vožnje. Procenat poginulih u saobraćajnim nesrećama u gradu, u odnosu na ukupan broj poginulih u sn. Mislim da je prilično mali broj smrtnih ishoda u lupam krunskoj ulici, gde svi voze 20 na sat. Gradska vožnja je do maks 40 na sat, a realno i manje, gde ti, naročito po unutrašnjosti, gde staneš i izađeš i kola 4-5 puta dok svašta nešto ne pozavršavaš. I onda deset puta vežeš i odvezuješ pojas, da bi se pandur krio iza skretnice ko slepac, da te uhvati 11i put kako nisi vezan.
Uglavnom da na području grada, ne bude obaveza stavljanje sigurnosnog pojasa, nego preporuka. Pola ljudi bi verovatno po inerciji stavljala pojas svejedno. Po pitanju smrtnosti ne bi se mnogo šta promenilo, pritom, imate gomilu učesnika u saobraćaju koji ni nemaju pojas, bilo da su sami vozači ili da se voze u 25p. Van grada, tj. u uslovima dozvoljene brže vožnje, sve normalno kao do sad. Samo da se izbaci to lešinarenje pandursko, evo, da Batica dobije kaznu jer je trideseti put izašao iz kola u toku smene, izvadio kofer stranci, i odma doleće pandur da mu piše kaznu.