Šta je novo?

Taksi (Taxi) prevoz

Kako poziv kroz aplikacije i plaćanje (bar kod jednog udruženja) rade, CarGo nam više i ne treba.
Bilo bi zgodno da postoji mogućnost slanja poruke / poziva ka vozaču kroz aplikaciju (ali da se otkirva broj, kao kod CarGo-a).
Zalio mi se taksista pre neko jutro na yandex kako daje popuste(a stvarno daje) tako da relacija npr. koja bi trebala u taxiju da kosta 1250 din u yandexy bude 150 dinara manja i on kaze to nije fer. A on prvi vozi i preko yandexa :D

Ja sam zadivljen postenjem beogradskih taksista. Dve voznje tamo i nazad, skoro ista cena voznje.
(Ne govorim o kriminalcima sa aerodroma.)

Zalio mi se taksista pre neko jutro na yandex kako daje popuste(a stvarno daje) tako da relacija npr. koja bi trebala u taxiju da kosta 1250 din u yandexy bude 150 dinara manja i on kaze to nije fer. A on prvi vozi i preko yandexa :D
Nisam mislio na Yandex, Pink ima placanje kroz aplikaciju.

Yandex je najbolja opcija trenutno, bas zbog tih popusta i zbog vece flote jer skoro svi taksisti (i divlji i legalni) voze i za yandex pa je veca sansa da se nadje vozilo. A za mene kao korisnika dozivljaj je kao i Uber, app im radi savrseno, placanje automatski. Samo izadjem iz vozila i to je to

Ja sam batalio car go, obrisao app i vratio se na taksi.
I ja sam :)
Tj, nisam obrisao app, čuvam ga za situacije kad nema taksija, a baš mi je hitno (u poslednja 4 meseca mi se desilo jednom, da me je sa malim detetom uhvatio pljusak i bili smo morki, a taksija nema).
Sad nam fali jedan broj vozlia (mada ne mnogo), i lično bih voleo ono dinamično naplaćivanje, kao što Uber radi, pa kad nema potražnje bude jeftinije, a kad je ima da bude skuplje (ali znam da to nije popularno)

Taksista koji vozi preko yandexa duzan je da voznju naplati po ceni taksimetra,sve ostalo je mimo zakona.

Zakon je isti za sve,ali je problem u pojedincima i institucijama koji je ne rade svoj posao.
Zato puna podrška studentima!!!

Podrška za CarGo jer su vozili lojaliste u S.Mitrovicu. Taksisti hoće monopol.
CarGo je naša domaća firma.

Pa očekivao sam komentar taksiste.
Zašto ti smeta CarGo, kad su domaća firma.
Jel zato što su im čistiji automobili, noviji, vozači kulturniji.
Koliko sam pratio temu većina podržava Cargo, dok bahate taksiste niko.
Malo su sad skuplji od taksija ali su zato mnogo bolji

Pa očekivao sam komentar taksiste.
Zašto ti smeta CarGo, kad su domaća firma.
Jel zato što su im čistiji automobili, noviji, vozači kulturniji.
Koliko sam pratio temu većina podržava Cargo, dok bahate taksiste niko.
Malo su sad skuplji od taksija ali su zato mnogo bolji
Ti si lojalista!? Opet cega se pametan stidi ..

Велики број таксиста је бахат и безобразан. Као и увек, нису сви исти.
Возе као да поседују град, час су лево, час десно, бахато се убацују у коју год траку стигну.
За њих правила не важе, јер су таксисти.

Као и велики број других форумаша, и ја сам обрисао CarGo апликацију након једног изласка где нико није хтео да дође у Савамалу да вози до Земуна (15 минута покушавања), али када сам пребацио на бизнис класу и приоритетну вожњу у року од 2 минута се створило возило. Разумем да сви бирају шта ће да возе, али бирам и ја ко ће да ме вози.

Да не помињем да ме је та вожња коштала око 2.400 дин (пре 2 године). Хвала, али не хвала.

Danas mi reče taksista da je i ta aplikacija kojom se plaća kod Pinka neka lojalistička kombinacija?

Vrh