Levo(Toyota) ulazi u taxi stanicu prvi kod semafora ima stranku u autu zauzet je,u skodu ulazi stranka pritom sva vozila Pink taxi koji imaju posla preko glave... Vise verujem tebi nego slici...Sram me bilo.
Ovde se vidi 3 taxi vozila koja se sklanjaju + 2 koja su se već sklonila i nisam stigao da fotkam.
Pogledajte prilog 237637
Ganjaju mušterije namerno ovde na ivici Skadarlije, i to je to.
Sve mora da vam se crta.
Класика.Opet taksisti prave problem, stanu gde god hoće, primaju putnike, završavaju vožnju.
Zato su Cargo vozači super ljubazni, ne stoje po ćoškovima, ne prave probleme u saobraćaju.
Pa CarGo je naša domaća firma u razvoju.Jbt na ovoj temi jedan portparol taksista i drugi portparol CarGoa. Šta je ovo, oglasna tabla...?
Slažem se, ovde treba da nađemo vrline i mane taksi prevoza, a ne da budemo promoteri neke firme.Jbt na ovoj temi jedan portparol taksista i drugi portparol CarGoa. Šta je ovo, oglasna tabla...?
Podržavao sam domaću firmu dok nije postala deo mafije. Od tad moji ukućani i ja ne koristumo te usluge. Znam mnogo ljudi koji je isto tako deinstalirao aplikaciju iz istog razloga. Lepo je domaće, ali mafiju ne podržavam.Pa šta, većina ovde na forumu podržava našu domaću firmu CarGo.
Nisu ko taksisti
E pa ja koristim yandex, imaju kancelarije ovde, plaćaju porez ovde tako da de fakto domaća firma sa svim pogodnostima koji nudi moderan taxi servis.Nema nikakve mafije. CarGo je naša domaća firma, podržavaju osobe sa invaliditetom, donirali su Hilandaru. Vozači su ljubazni, dobro mogu da zarade. Cena vožnje je unapred poznata a ne kao kod taksista nikad ne znate koliko će naplatiti. Možete da oceniti vozača, klima uvek uključena, taksisti nikad klimu neće da uključe. Taksisti zato napadaju vozače CarGo. Ipak građani podržavaju CarGo više nego taksiste koji još nose peškire oko vrata u krš automobilima koji su štrokavi.
Udruženje građana CarGo ima 1000000 članova.
Pogledajte prilog 238456
A ne. Isključivo Informer.I Pink TV je domaća firma, podržimo je!
Op,op otkud sad takoI Pink TV je domaća firma, podržimo je!
P.S.
Tek sam po završetku posta video da se pominje Pink iznad. Ja sam za primer uzeo Pink TV carstvo jer je to idealan primer preduzetništva koje je em domaće em uspešno. Pa ipak niko normalan se ne raduje uspehu i dominaciji jedne takve domaće firme, koja je nanela toliko zla zemlji i narodu.
"Domaće je" nije dovoljno da bi se nešto volelo i podržavalo.
I Strela je domaća pa urniše javni prevoz a i radna mesta mnogima.