Šta je novo?

Taksi (Taxi) prevoz

Ovde vidimo da stranka ulazi/izlazi iz auta i nemamo dokaz da je cekao istu 5min. Samo fotografiju sve je mozda trajalo 10sec.

Само је Јеланча сликао такси из обести и слагао, заправо се ништа није десило него човек не воли таксисте.

Sram me bilo.

Ovde se vidi 3 taxi vozila koja se sklanjaju + 2 koja su se već sklonila i nisam stigao da fotkam.
1000055639.jpg

Ganjaju mušterije namerno ovde na ivici Skadarlije, i to je to.

Sve mora da vam se crta.

Ne trudi se, šta imaš ti njemu da se pravdaš. Imaš sliku i svoju priču, ko hoće neka veruje, ko neće njegov problem. Ako je vlasnik posta iznad tvog nešto posebno pogođen tvojim pisanjem, to već nije tvoj problem. Pride, ja ne znam ko bi imao potrebu i jedan jedini razlog da lažira priču kao što je tvoja.

Sram me bilo.

Ovde se vidi 3 taxi vozila koja se sklanjaju + 2 koja su se već sklonila i nisam stigao da fotkam.
Pogledajte prilog 237637

Ganjaju mušterije namerno ovde na ivici Skadarlije, i to je to.

Sve mora da vam se crta.
Levo(Toyota) ulazi u taxi stanicu prvi kod semafora ima stranku u autu zauzet je,u skodu ulazi stranka pritom sva vozila Pink taxi koji imaju posla preko glave... Vise verujem tebi nego slici...

E zbog te klasike treba podržati našu domaću firmu (CarGo) koju taksisti hoće da ugase.
Pri tome usluga je mnogo bolja nego kod taksistima.

Taksisti voze studente,a cargo(vna) lojaliste,cak ni ovde nema podrške i pohvale lakse je precutati i okrenuti glavu..
E zato ce ovaj da nas jase dozivotno...

Pa šta, većina ovde na forumu podržava našu domaću firmu CarGo.
Nisu ko taksisti

Pa šta, većina ovde na forumu podržava našu domaću firmu CarGo.
Nisu ko taksisti
Podržavao sam domaću firmu dok nije postala deo mafije. Od tad moji ukućani i ja ne koristumo te usluge. Znam mnogo ljudi koji je isto tako deinstalirao aplikaciju iz istog razloga. Lepo je domaće, ali mafiju ne podržavam.

Nema nikakve mafije. CarGo je naša domaća firma, podržavaju osobe sa invaliditetom, donirali su Hilandaru. Vozači su ljubazni, dobro mogu da zarade. Cena vožnje je unapred poznata a ne kao kod taksista nikad ne znate koliko će naplatiti. Možete da oceniti vozača, klima uvek uključena, taksisti nikad klimu neće da uključe. Taksisti zato napadaju vozače CarGo. Ipak građani podržavaju CarGo više nego taksiste koji još nose peškire oko vrata u krš automobilima koji su štrokavi.
Udruženje građana CarGo ima 1000000 članova.
1000014143.jpg

Nema nikakve mafije. CarGo je naša domaća firma, podržavaju osobe sa invaliditetom, donirali su Hilandaru. Vozači su ljubazni, dobro mogu da zarade. Cena vožnje je unapred poznata a ne kao kod taksista nikad ne znate koliko će naplatiti. Možete da oceniti vozača, klima uvek uključena, taksisti nikad klimu neće da uključe. Taksisti zato napadaju vozače CarGo. Ipak građani podržavaju CarGo više nego taksiste koji još nose peškire oko vrata u krš automobilima koji su štrokavi.
Udruženje građana CarGo ima 1000000 članova.
Pogledajte prilog 238456
E pa ja koristim yandex, imaju kancelarije ovde, plaćaju porez ovde tako da de fakto domaća firma sa svim pogodnostima koji nudi moderan taxi servis.
CarGo za to vreme razvozi ćacije po mitinzima, a njihova podrška hilandaru i osobama sa invaliditetom ih svakako ne pere od saradnje sa mafijom. Dok budu tako radili, ja ću ih izbegavati u širokom luku i lobirati kod ljudi u mom društvu da se prebace na yandex ili pink taxi (koji isto nudi zakazivanje voznje preko app, placanje preko kartice i ne, nema nikakve veze sa Pink televizijom)

I Pink TV je domaća firma, podržimo je!

P.S.
Tek sam po završetku posta video da se pominje Pink iznad. Ja sam za primer uzeo Pink TV carstvo jer je to idealan primer preduzetništva koje je em domaće em uspešno. Pa ipak niko normalan se ne raduje uspehu i dominaciji jedne takve domaće firme, koja je nanela toliko zla zemlji i narodu.

"Domaće je" nije dovoljno da bi se nešto volelo i podržavalo.

I Strela je domaća pa urniše javni prevoz a i radna mesta mnogima.

I Pink TV je domaća firma, podržimo je!

P.S.
Tek sam po završetku posta video da se pominje Pink iznad. Ja sam za primer uzeo Pink TV carstvo jer je to idealan primer preduzetništva koje je em domaće em uspešno. Pa ipak niko normalan se ne raduje uspehu i dominaciji jedne takve domaće firme, koja je nanela toliko zla zemlji i narodu.

"Domaće je" nije dovoljno da bi se nešto volelo i podržavalo.

I Strela je domaća pa urniše javni prevoz a i radna mesta mnogima.
Op,op otkud sad tako
Pa nekim postovima u raspravi sa @BATICA bio si najveći promoter CarGo kao poštene domaće firme. A @BATICA tvrdio da su mafija, prevaranti.
Šta sad bi @Bender Rodriguez

Vrh