Šta je novo?

Taksi (Taxi) prevoz

Slobodno tržište,slobodno formiranje cena taksi prevoza
Sve će to tržište da uredi
1000008101.jpg

Objavljujes vesti iz druge zemlje svaki put , kakve veze to ima sa nama? Hvala jos jednom administraciji na ignore dugmencetu
Pa da znaš šta te čeka u HR
A koliko sam pratio ovde su mnogi tvrdili, cenu taksi prevoza treba da uređuje tržište kao u mnogim delatnostima
Pa takođe se tvrdilo veća konkurencija manja cena,iz priloženog vidimo da i nije baš tako u HR

Ps
Kako ono beše u BG taksisti su monopolisti

@emkuraža

BG taksisti su kradljivci, ne mobopolisti. Niste na tom nivou da ste sposobni da uspostavite monopol, pa onda kraduckate kada vam se učini da možete. Ali eto, ne morate da brinete čak i ako uđemo u EU, sudeći na primeru HR, moći ćete da kradete. Zato samo aplikacija i zabeleženi trag u njoj... U HR nikada nisam imao problema, ali uvek koristim Uber kada sam tamo.

Komšinica je skoro imala slučaj - taksi kod Palate Albanija je vozio do NBG sa "greškom" uključenom tarifom 3 na taksimetru... Nije mu, naravno, platila - dala mu 1000 din i izašla iz taksija, a pre toga slikala taksimetar . Dokle ide lopovluk i bezobrazluk.

@sjcam
Trebala je da mu slika i tablice ode i prijavi,a ne ovako rekla kazala...

Ništa nije rekla kazala, bio sam ja tu i prišao da vidim o čemu se radi. Promenio tvoj kolega odmah ploču kada sam se pojavio, kao greškom je uključio pogrešnu tarifu... Inače, skoro niko kod Albanije nije hteo da vozi. Neka "gospoda" voze samo do aerodroma (u prevodu hvataju strance), a neki jednostavno samo kažu da su zauzeti.

Verovatano se i ovaj što je vozio na 3. tarifi preko dana, pokajao što je uzeo vožnju.
Dobio je 1000 din i to mu je puno za tu relaciju.

Prijavu nije dobio.

Evo malo i kod nas

Sad ćeš da budeš srećan
😉

Ne znamo šta se desilo, ali bih po snimku pre rekao da je taksista u pravu i da je ovo neka situacija vezano za saobraćaj. Čuje se da mu prete na snimku.
Puno ima nabeđenih klinaca po gradu, a mogu da zamislim kada treba ceo dan da si u kolima i gledaš/tripiš sve to.

@sjcam
Leteći ili po ovim rupama..?
Ajde malo van teme,gledam i nisam siguran da li ono budale postavljaju semafore na kružnom toku kod Brankovog mosta!!!????

Vrh