Ovde verujes meni koji postojim i obavljam posteno taj posao,a tamo rekla kazala.Čekaj sada, tamo pišeš da za taksi u Berlinu ne treba da verujemo čoveku na reč (iako je zakačio dokaz), a ovde tebi treba da verujemo na reč. Gde to ima? haha.
Ovde verujes meni koji postojim i obavljam posteno taj posao,a tamo rekla kazala.Čekaj sada, tamo pišeš da za taksi u Berlinu ne treba da verujemo čoveku na reč (iako je zakačio dokaz), a ovde tebi treba da verujemo na reč. Gde to ima? haha.
Pa da znaš šta te čeka u HRObjavljujes vesti iz druge zemlje svaki put , kakve veze to ima sa nama? Hvala jos jednom administraciji na ignore dugmencetu
@sjcam
Trebala je da mu slika i tablice ode i prijavi,a ne ovako rekla kazala...
Evo malo i kod nasObjavljujes vesti iz druge zemlje svaki put , kakve veze to ima sa nama? Hvala jos jednom administraciji na ignore dugmencetu.
Evo malo i kod nas
"Vadite šipke iz automobila" Drama na Terazijama! Taksista nakon tuče isprskao mladića biber sprejom
Vozač taksija isprskao je navodno biber sprejom jednog mladića na Terazijama!www.telegraf.rs
Sad ćeš da budeš srećan
Ma kakav Rimac,TeslaCekamo Rimcev model bolji je...
@sjcam
Ajde malo van teme,gledam i nisam siguran da li ono budale postavljaju semafore na kružnom toku kod Brankovog mosta!!!????
Ne bi me cudilo. Pricalo se o tome. Prica se i na autokomandi da ce da postave. Tvoj kolega mi pricao pre par dana ali ajde otom potom videcemo.@sjcam
Leteći ili po ovim rupama..?
Ajde malo van teme,gledam i nisam siguran da li ono budale postavljaju semafore na kružnom toku kod Brankovog mosta!!!????