Kako taksista pravi problem,a napala ga dva narkomana?
Kako taksista pravi problem,a napala ga dva narkomana?
Gde je slika koju si obećao taksija lamba,necu da verujem da stalno iznosis svoju mastu na forumu!Što nije izvadio sekiru? To im stoji u kutijici prve pomoći, pored zavoja i flastera.
Gde je slika koju si obećao taksija lamba,necu da verujem da stalno iznosis svoju mastu na forumu!
Људи мало игноришу да има доста наркомана у саобраћају склоних агресији. Једном сам присуствовао таквом судару, један аутомобил је ударио други на семафору код Ушћа и наставио да вози док се није забио у ивичњак код Хајата. Возач тог аута је изашао бунован и почео да јури првог случајног пролазника који је стао да га пита да ли је повређен.Kako taksista pravi problem,a napala ga dva narkomana?
Sad ces reci da i ovo nije tačno?
Sad ces reci da i ovo nije tačno?
Pouzdan je i izvor da si video lamba na taksiju,ali ne mozes da dokazes.Ne, a za šta sam rekao da nije tačno? Ovo je svakako iz pouzdanog izvora, ne neka rekla-kazala...
Znači dodjem u tvoju kuću i sednem u tvoju baštu i kažem, pa dobro realno sediš tamo samo leti, ajde ja ću doći i sešću tamo pošto je zima...Verovatno ceka neku baku da plati račune,realno na tom pesackom u Nemanjinoj nikad i nije frekvencija ljudi.
Nesto si pomesao kuca je jedno ulica je drugo.Znači dodjem u tvoju kuću i sednem u tvoju baštu i kažem, pa dobro realno sediš tamo samo leti, ajde ja ću doći i sešću tamo pošto je zima...
Da li Mozes da verujes da je kolegi stigla kazna za parking stajao u smiljanicevoj stranka kasni,vec tenzija iza njega ispred se oslobodi parking mesto on stane prodje oko sokolovo i snimi ga da nije platio parkingAli to je isto kao i svi ostali vozači koji nepoštuju druge. Najlakše je prosto stati gde god i drmnuti migavce. A niko ne razmisli da možda može dva metara dalje da stane i da nikome ne smeta. Ako je ovde neko hteo da izadje na sred raskrsnice mogao je taksista reći e izvini ne mogu tu da stanem. Tako isto i kad taksista dodje na adresu i čeka, neka stane negde gde ne smeta nikome. Da sam ja došao sa kolicima i meni bilo zeleno, ovaj se sigurno ne bi pomerio jer on čeka
Voleo bi da nismo dobilo Exxpo. Iz razloga sto svi znamo da ce sluziti kao paravan za trpanje jos vise para u njihove dzepove. Korist ce biti mala ili nikakva za grad/zemlju. Mogu da zamislim kolko su bili van sebe kad su culi da je Beograd "pobedio" i kolko je koksa usisano i alkohola popijeno u to ime. Ne znaju vise ni gde ce te pare fizicki da sklanjaju mamicu im
Pogledajte prilog 190536
Nije,ali nije nista novo ili neuobicajeno.
Da li je ovo poželjno ponasanje
Vidi se da je juce položila,insce to je ugao Nemanjine i k.Milutina. taksistui je bilo zeleno kada je započeo radnju presao prve dve trake i ona umesto da mu napravi mesta pravi se pametna. Pritom ima semafor koji je prosla vrv na zuto. Zbog takvih debila su i pokušali da obeležavaju crvene na raskrsnicama da ih ne blokiraju.
Da li je ovo poželjno ponasanje