Po čemu je različita? Zašto ti određuješ kome je mesto na ovoj temi? Jel ovo udruženje taksista?@srdjanprpa
Tebi definitivno nije mesto na ovoj temi,svaki tvoj post pises tako da taxi delatnosti uporedjujes sa drugim poslom.
Sta si ti konkretno doprineo ovoj temi?Po čemu je različita? Zašto ti određuješ kome je mesto na ovoj temi? Jel ovo udruženje taksista?
U 99%slucajeva taxi vozilo moze da se krece gde i javni gradski prevoz.Djeluje da je šminka a poenta je da nema sta da traži na sinama tu
Ovo mi je prvi put ikada da sam bilo šta komentarisao na ovoj temi, koja niti je udruženje taksista Beograda, niti je ekskluzivna za taksiste, a taksisti kao takvi nemaju šta da izdvajaju svoje zanimanje iznad drugih manje i više važnih za društvo, kao što ti radiš. Dakle, nisam doprineo, a nisi ni ti bahatošću prema drugim članovima foruma. Izvini, ali nisi iznad mene niti bilo koga, jednaki smo.Sta si ti konkretno doprineo ovoj temi?
Na fotografiji je tramvajska baštica. To što vam je neko nekad rekao da je u redu da bilo koji automobil, pa i automobil koji učestvuje u prevozu putnika sme da bude tu i pritom vas niko ne kontroliše, ne znači da ste u pravu.U 99%slucajeva taxi vozilo moze da se krece gde i javni gradski prevoz.
U svakom slučaju i da je sminka lepo izgleda.
Izgleda očajno, kao i ceo kadar u tramvajskoj baštici.Kako tačno AMG oznaka, na verovatno dizel E klasi, lepo izgleda?
Ne, nisam iznad zakona, već sam u ravni sa zakonom, poznajem ga i poštujem, očigledno za razliku od tebe. Mislio sam da možemo normalno da diskutujemo, ali čim se neko ponosi nepoštovanjem saobraćajnih propisa, a učestvuje u saobraćaju kao profesionalni vozač, pritom sa gradskom licencom, ne možemo. Kao što bih zahtevao da zaustaviš automobil da izađem kad bi me vozio tramvajskom bašticom, tako i sad izlazim iz diskusije, iako nisam ništa doprineo i nisam taksista, zamisli.@plazacicmilos
Da je tema o pekarama ja bi komentarisao gde je dobar burek,ne bi ucio majstora kako se pravi.
Ti si iznad zakona,pa komentarises gde i kuda sme neko da ide. U Nemanjinoj postoje kamere,ako nije dozvoljeno sticice mu kazna(a nece).
To sto nisi ljubitelj Mercedesa i izgleda ti očajno,je tvoj ukus
Gde vidis auspuh?@1111
Nisam siguran da je dizel,vidis po auspuhu.
Nazalost sve je ucestalije,da naglasim da to nije taksista!!!!
Nadam se da nisi punoletan i da nemas koga da vaspitavas..Odakle mu taksimetar ako nije taksista?
Sent from my iPhone using Tapatalk