Lomi nov auto,ne bi dosao po stranku tu taman da mi je mama.
Nemoj da lazes pista nije spomenuta,sine jesu u opciji gde je zuta traka.Kako to misliš šta radi, zar nije pre nekoliko dana čovek lepo objasnio da može da vozi tramvajskom bašticom, okretnicom, aerodromskom pistom...
Nije mu drzava dala,to je novac EU koji je drzava vesto iskoristila kao da je ona donator."Lomi nov" auto za koju mu je država dala subvenciju od 8000 eura da bi vozio putnike, a ne da ga čuva za privatne potrebe.
Zanimljivo je da bi taksisti da im se odbija PDV, da ubiraju subevncije, ali i dalje da nemaju nikakve obaveze i da npr. ne voze kada pada kiša ili kada je, kao na slici, put malo neravan.
Drzave i 200 puta da napises opet ostaje Laz.Za sve koji se prvi put ukljucuju, taksistima nije novac dala EU vec subvencije za taksiste idu iz budzeta, tj. iz nasih dzepova.
Sto puta ponovljena laz nece postati istina, i stoti put ti trazim da das barem jedan sajt ili dokument na bilo kom jeziku da subvencije taksiste imaju bilo kakvu vezu sa EU.
Mi smo vam dali pare iz nasih dzepova za vasa nova kola, to moraju svi da znaju. Obraza nemas koliko lazes, sramota si za svoju profesiju.
Nije mu drzava dala,to je novac EU koji je drzava vesto iskoristila kao da je ona donator.
Sta ako je nov auto kupio uz pomoc subvencije treba da ga vozi po ovim kraterima,nece drzava da placa trap.
Put malo neravan,ajde uvelicaj sliku.
Hvala ti u svakom slučaju.EU ne daje pare na gluposti tog tipa. Imaš tamo koje projekte finasira EU i to je uglavnom infrastruktura. Pare koje ste dobili su od mog poreza.
Svakako to nije trebalo da vam daju.
Ustvari i tebi hvala sto si mi svojim odgovornim odnosom prema državi,omogućio da pazaris nov auto.Daj izvor informacije da su pare od EU, odmah ti pisem izinjenje.
Odgovoricu ti ja posto ostali lupetaju..Ako ovaj malisan ispunjava kriterijume za taxi vozilo, koje onda vozile ne ispunjava?
Pogledajte prilog 181375
Jel ti, koji si pisao da je dozvoljena vožnja tramvajskom bašticom, zaista nekoga osuđuješ za žutu traku, koja pritom u Jurija Gagarina važi samo u određeno vreme dana?Odgovoricu ti ja posto ostali lupetaju..
Minimalan raspon izmedju centra dve osovine 2500mm. Ovaj konkretno ima 2540mm. Veci je problem sto je vozilo iz kog je slikano u zutoj traci na kvarno,kao skreće desno...
Da.Jel ti, koji si pisao da je dozvoljena vožnja tramvajskom bašticom, zaista nekoga osuđuješ za žutu traku, koja pritom u Jurija Gagarina važi samo u određeno vreme dana?
Znaci ne mogu jugic, mini moris i jel ima jos neki, cak i yaris moze. A gepek ne mora da ima?Odgovoricu ti ja posto ostali lupetaju..
Minimalan raspon izmedju centra dve osovine 2500mm. Ovaj konkretno ima 2540mm. Veci je problem sto je vozilo iz kog je slikano u zutoj traci na kvarno,kao skreće desno...
Gepek je za klasifikaciju aerodroma bitan preko 400l,za grad nije.Znaci ne mogu jugic, mini moris i jel ima jos neki, cak i yaris moze. A gepek ne mora da ima?
Taj koji vozi zutom trakom zna da cita znakove
Mislim da je ovo vezano za subvenciju ili se poklopio period pocetka subvencije.@BATICA
Tačka 5) ovog člana uslovljava da vozilo mora imati najmanje 350 l zapreminu korisnog prtljažnog prostora i da ima min. 2550 mm međuosovinsko rastojanje.
S tim u vezi, potrebno je da obavestite Vaše članove (taksi preduzetnike koji nose Vaše krovne oznake) da vozila koja planiraju da zamene i ubace kao taksi vozila u postojeći sistem, moraju da zadovolje ove karakteristike, kao i da ih obavestite da ako imaju taksi vozila koja imaju zapreminu korisnog prtljažnog prostora manju od 350 l i međuosovinsko rastojanje manje od 2550 mm, imaju rok da do 06.11.2020. godine promene svoja taksi vozila. U taksi vozila više se ne mogu prijaviti vozila koja ne ispunjavaju uslov 87v postojećeg Zakona. (npr. Alfa Romeo 147 hatchback, Citroen C3, Dacia Sandero, Daewoo Lacetti, Daewoo Tacuma, Fiat Punto, Ford Fiesta,Hyundai i30 hatchback, Opel Corsa, Opel Astra H hatchback od 2004-2007. godine, Peugeot 307 i 308 hatchback do 2013 godine hatchback, Renault Clio, Renault Grand Modus, Renault Megane hatchback do 2008. godine, Škoda Fabia, Škoda Fabia Combi-karavan zbog međuosovinskog rastojanja 2470 mm,Toyota Corolla hatchback, Toyota Yaris, Volkswagen Polo, Volkswagen Golf do 2003 godine, Mercedes A hatchback....).
Text postavio @BATICA 31.1.2019 g.