Шта су хтели да ураде? Како могу да отворе такси службу? Да отворе такси удружење и превуку таксисте из других удружења?Naplati sve što se može !!
Koliko ja znam svaki legalni taksista u Beogradu ima TX tablice.A kako razlikujete divlje taxiste od regularnih, jel njima piše nešto na čelu...?
CarGo(megan brendirani) je u pitanju nije TAXI, vozio ih neki decko sa Kosova iz leposavica pre 10 dana dosao u Beograd da radi.Policija se dala u poteru: Taksista iz Zemuna hteo da odveze dvoje dece u suprotnom smeru
Prava drama odigrala se sinoć u naselju Ledine nakon što je policija dobila dojavu da je vozač jednog taksi udruženja, koji je prethodno pokupio dvoje dece kako bi ih prevezao u igraonicu na rođendan, skrenuo sa rute i skoro sat vremena ih vozio unaokolo! Prema nezvaničnim saznanjima Informera...zemunskevesti.rs
Nisu oslanjaju se isključivo na navigaciju ili uputstva putnika. Imao sam 3-4 puta taj problem ali na moju intervenciju korigovao je putanju.Возачи Каргоу нису у обавези да полажу тест познавања града?
Nisu oslanjaju se isključivo na navigaciju ili uputstva putnika. Imao sam 3-4 puta taj problem ali na moju intervenciju korigovao je putanju.
i divljaci imaju regularne TX tablice, samo što ne poštuju pravila kao i regularni koji stoje na taxi stanici u redu i čekaju vožnju. Divljak ostavi vozilo na parkingu i siđe dole u hol za dolaske i "vuče"putnike za rukav, kad obrlati putnika dole u holu ide s njim do svog vozila, ubacuje mu prtljag i započinje vožnju dok regularni taxixsta i dalje čeka svoj red na taxi stajalištu. Eto otprilike u čemu je problem na Aerodromu Beograd, ako ima neko da bolje zna problem taxixsta od mene, neka se javi da mu još bolje objasnim. Radim na Aerodromu punih 23 godine...Koliko ja znam svaki legalni taksista u Beogradu ima TX tablice.
Pa naravno. I zašto se ne oduzimaju vozila nekome sa TX tablicama ko nije taksista? Sve ostalo je zamajavanje. Možemo mi do sutra da pričamo ovde i uvedemo još pet taksi službi, jednu za aerodrom, jednu za bas i još jednu da prokop, dok se ovo ne reši problema će biti. Ovo nije država već kartel.i divljaci imaju regularne TX tablice
Tebi sam bar 5 puta dokazao da LAZES!Uh druze nemoj tako, sad ce @Markonato da dodje na temu da ti objasni kako nemas pojma, lazes i da uopste ni ne radis na aerodromu
To nisu divljaci, to su lopovi!i divljaci imaju regularne TX tablice, samo što ne poštuju pravila kao i regularni koji stoje na taxi stanici u redu i čekaju vožnju. Divljak ostavi vozilo na parkingu i siđe dole u hol za dolaske i "vuče"putnike za rukav, kad obrlati putnika dole u holu ide s njim do svog vozila, ubacuje mu prtljag i započinje vožnju dok regularni taxixsta i dalje čeka svoj red na taxi stajalištu. Eto otprilike u čemu je problem na Aerodromu Beograd, ako ima neko da bolje zna problem taxixsta od mene, neka se javi da mu još bolje objasnim. Radim na Aerodromu punih 23 godine...
Divljak ostavi vozilo na parkingu i siđe dole u hol za dolaske i "vuče"putnike za rukav, kad obrlati putnika dole u holu ide s njim do svog vozila, ubacuje mu prtljag i započinje vožnju dok regularni taxixsta i dalje čeka svoj red na taxi stajalištu. Eto otprilike u čemu je problem na Aerodromu Beograd, ako ima neko da bolje zna problem taxixsta od mene, neka se javi da mu još bolje objasnim. Radim na Aerodromu punih 23 godine...