ВождовачкиГАНГ
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 10.06.2015.
- Pohvaljen
- 565
Mozda nam admin nekad i kaze zasto je Mare81 banovan ali Mare je svejedno opet tu. Z**** je sistem
To možda tebi.... Nas ostale u našim "konkurentnim" poslovima tržište i potrošač odmah kazni ....ali to smo samo mi koji ne poslujemo u okvirima monopola ili oligopola...Kakve kokice skocio standard idemo na indijski orah.
Vidim da nas ima toliko istomisljenika i puno mi je srce.To se već dešava.
Većina ljudi koji imaju auto više uopšte i ne zove taksi, a znam i ljude koji su bili zakleti protivnici vožnje, a koji su u ovoj situaciji počeli da voze.
Ja sam taksi koristio recimo kad odem negde i planiram da popijem.
Sad u takvim situacijama odem svojim autom, pozovem safe driver i umesto da platim taksi u dva pravca, platim njega u jednom i ispadne me još jeftinije, a pritom me niko ne davi glupim pričama.
Evo npr ja....i još 6000k taksi preduzetnikai imao sam konkurente, a ko su tvoji konkurenti?
6000 hiljada? Bokte, pa ti jos malo pa ko onaj Golubovic sa hiljade miliona sklekova....
Istina živa, Ekrem Jevrić je bio njujorški taksista.
Taksista.Ko je bio Ekrem Jevric? Neki filozof?
A sa cim si mu konkuretan?
Iz mog iskustva, taksisti su pametniji od ljudi po firmama jer su ceo dan na ulici i ceo dan pricaju s ljudima.
Taksisti znaju sta se desava u nekom drustvu.
Ne samo beogradski, nego i njujorski.
Iz mog iskustva, taksisti su pametniji od ljudi po firmama jer su ceo dan na ulici i ceo dan pricaju s ljudima.
I dalje pišete,lupetate...A sa cim si mu konkuretan?
Sa cenom - svi imaju istu cenu
Sa autom - jedino da zaustavis taxi na ulici mozes da izaberes auto sa kojim bi se vozio
Sa nekom dodatnom uslugom tipa sto je vradovic rekao da imate usb punjac - nema niko
Sa klimom - pola taxista ne pali klimu i kad narucis vozilo sa klimom stigne ti bilo koje vozilo
Cemu sluzi ovakav prigovor i zalba na uslugu ako je, molim samo, "anonimno" ?
Imas tih dokaza koliko hoces, procasljaj vesti pa da vidis koliko taxista je naplatilo fiksno voznju narocito strancima sa aerdoroma.Cemu sluzi ovakav prigovor i zalba na uslugu ako je, molim samo, "anonimno" ?
Zar ne moze, dacete mi racun za tu voznju. Pa sa dokazom onda ovaj tekst.
Fora je sto takvi taksisti mogu samo ovako zene da vataju na foru ili neke nesrecne strance. A druga je prica ta ko im je dozvolio da taksiraju uopste.Imas tih dokaza koliko hoces, procasljaj vesti pa da vidis koliko taxista je naplatilo fiksno voznju narocito strancima sa aerdoroma.
Steta sto nemaju podaci da se izvuku koliko je taxista tuzeno bas zbog ovakih slucajeva, a ja znam 2 slucaja koja su tuzila taxi.
Uhh zamisli koja konkurencija jedni pale klimu drugi ne, prosto sam odusevljen.I dalje pišete,lupetate...
Cena...eto slobodno tržište cenom...zamisli da svako od 6000k taksista formira svoju cenu...ludilo
A i tamo gde posluju Uber,Bolt ili slični...cene su im skoro iste,nijanse u razlici..okreni,obrbni
Znam ja da bi Vi više voleli da ti belosvetski prodavci magle uzimaju taksistima 25,30% zarade...
Da neki naplaćuju da li će pričati sa strankom
Jeste polovina taksista ne kroristi klimu ali druga koristi i eto ti konkurencija...takođe ima i razlike u vozilu(kvalitetu)
A to da naručiš vozilo pozivom sa klimom a isto ti dođe bez klime je laž...očigledno ne korištiš taxi.
Taksista koji preuzme vožnju kao vozilo sa klimom a ne uključi klimu snosi ozbiljne sankcije...
A to sa za punjenje telefona....eto kod mene možeš da se napuniš....a po želji i da se povežeš blututom i pustiš moziku po tvojoj želji...eto konkurencije ...
Desavalo je se i meni da mi kazu fiksnu cenu, kod palate Albanije mi trazio fiksnu cenu do aerdoroma i fazon nece drugacije da vozi, pridjem sledecem taxisti ista prica i onda sam zvao telefonom, stigao covek po taximetru naplatio.Fora je sto takvi taksisti mogu samo ovako zene da vataju na foru ili neke nesrecne strance. A druga je prica ta ko im je dozvolio da taksiraju uopste.