Zavisi ako ima pravac umem da se pruzim par km.Koliko najdalje uzimate voznju po pozivu, ako ste na tacki A koliko km cete otici daleko da preuzmete voznju klijenta koji je na nekoj tacki B?
Jel ima neko pravilo za to ili ... ?
Ne znam ko glumi ludilo,pozovete taksi pa sednete u prvi koji naiđe ili....
Znam to Vi ne radite..
Ali znam da dnevno imam 2 do 3 lerke..
Evo danas,poziv ...Zeleni Venac preko puta meka na autobusku stanicu....ja Makedonska 4 (Dunav osiguranje)....dajem 2min.....
dolazim za dato vreme,čekam još 5min...stranke nema...odlazim
Stajem na tx stanicu Palas...primam vožnju ..Gak Narodni Front...dajem vreme...3min.....dolazim za dato vreme ...čekam još 5min...stranke nema....odlazim..
Samo gledaš iz svojih cipela
I ko glumi ludilo....
Ja sam i cargo obrisao, u mejlu ih pozdravim i trazim kontakt vlasnika firme da mu porucim nesto zbog pohlepe i alavosti medjutim nisu mi odgovorili, ako neko ima nek mi posalju u pp
Molice oni mene da im se vratim, jos ce me sluziti besplatnim susijem dok se vozim dzabe biz klasom.Zamisli, nisu ti tek tako dali kontakt od vlasnika da mu preneseš jednu tako važnu primedbu... Veliki propust!
Ali mislim da će vlasnik nekako preživeti, nakon što si deinstalirao aplikaciju, uz sve svoje fast food-ove, Mister D, Car:Go itd...
Cemu tolika frustracija, ako hoces vozi se taksijem ako neces idi svojim autom..Ja se ne secam kad sam poslednji put seo u taksi, u poslednje vreme idem svojim autom cak i kad mi dosta skuplje ispadne garaza od voznje u oba smera.
Preterase ga vise primadone, bukvalno vise ne moze da se covek osloni da ce dobiti taksi u bilo koje doba dana. Te im smeta ovo, te ono, sad vidim ovde i zasto vise nema taksija na poziv, uvek neko novo ludilo glumite.ude
Upravo. Svaki "no show" da se naplati, i mislim da se niko ne bi bunio za to, i svi bi podrzali.Mozda zato sto nema dovoljan broj taxista i sto ljudi ne mogu da cekaju na dobijanje istog i dolaska istog?
Ja bih izbacio taksi na poziv, lepo preko app-a pa ako se klijent ne pojavi odmah sa kartice 300,400din se skine i cao zdravo.
Al isto tako bih sklonio i naplatu starta voznje ako sam taxi navatao na taxi stanici.
Kakva frustracija ja uzivam u svom poslu. Nije tacno da nema vozila(sem naravno vikendom kada se treba sacekati malo i po kisi kada se od Vas strucnjaka ne moze slavijom proci ni za 5min).Pa poenta je u tome što ja hoću da se vozim taksijem, ali ne mogu. Izgleda da ne želite da vozite ni po novim cenama, jer vozila nikad nema.
A mogu isto tako i ja da pitam vas u vezi sa lerkama, cenama, itd., čemu tolika frustracija, ako hoćeš da voziš taksi vozi, ako nećeš nađi drugi posao.
Pod hitno mora da se odredi minimalni broj vozila na ulicama u svakom trenutku jer ovakva situacija ni u jednoj drugoj delatnosti ne postoji.
Ko bi odbijao, zamisli da unapred imam 250din samo da ti dodjem na adresu ti se ne pojavi ja idem dalje i na sledecem cosku imam voznju.. Zbog takvih sto im je isto da li zvali taxi ili lift jeste problem(ne mislim na tebe).Upravo. Svaki "no show" da se naplati, i mislim da se niko ne bi bunio za to, i svi bi podrzali.
A onda u tom slucaju, ove pametne sto odbijaju app/poziv/kako god zvali to, i idu samo "na kvaku" izbaciti iz udruzenja i trajno oduzeti licencu.
Zasto onda nema predloga od samih taksista da se to uvede? Pa cak i tehnoloski je lako izvodljivo.Ko bi odbijao, zamisli da unapred imam 250din samo da ti dodjem na adresu ti se ne pojavi ja idem dalje i na sledecem cosku imam voznju.. Zbog takvih sto im je isto da li zvali taxi ili lift jeste problem(ne mislim na tebe).
Ti znaš da li ima vozila ili ne, garantujem da si u životu tri puta koristio taksi da te odveze negde, i to si zvao kolegu nekog direktno a ne preko kol centraNije tacno da nema vozila(sem naravno vikendom kada se treba sacekati malo i po kisi kada se od Vas strucnjaka ne moze slavijom proci ni za 5min).