To nije po zakonu. Račun izdat fizičkom licu mora biti fiskalizovan.
Car:Go ne izdaje račune fizičkim licima, već članovima udruženja. Ceo koncept je problematičan, ali ga nadležni tolerišu.
Poslednja izmena:
Da li će biti povećan broj taksista ili se samo jedni zamenjuju drugima?Pa biće novih taksi preduzetnika
Car:Go ne izdaje račune fizičkim licima, već članovima udruženja. Ceo koncept je problematičan, ali ga nadležni tolerišu.
Pa i ne bas, i do sada si imao mnogo izuzetaka, od 1. maja ce ih biti dosta manje, ali ce ih i dalje biti. Izmedju ostalog, advokati i taksisti ponovo nece biti obuhvaceniTo nije po zakonu. Račun izdat fizičkom licu mora biti fiskalizovan.
Evo pogledao ja,pogledaj i ti ...Jesi pogledao moj racun od Nis Gasprom-a, nije fiskalizovan kao svi ostali racuni.
Ne bi svako uradio x puta sam video slicnu situaciju vrlo cesto i sam reagujem. Mada to nije bitno, vazno je da se pljuju taksisti..Brt to nema veze sa vozackim sposobnostima, uradio bi svako normalan da je tuda prolazio kao on.
Ovo iznad profi vozacu ne sme da se desi, raznosacima pice moze jer su oni amateri i navikli smo da se lupaju svaki dan
Slupali se BMW i Peugeot, a taksi je auto mercedes??iskr profi skroz
Mislim da su iz Kralja Milana prošli kroz crveno.Baš me zanima ko je prošao kroz crveno ...