direktor":yjmfo858 je napisao(la):
Neko je pomenuo pravni tamo vecina pokusava da ne namece svoje stavove studentima ali ima pojedinaca ko Stevan Lilic koji pljuje sve normalno tura nos tamo gdje mu nije mjesto zaovu ga omiljemni b92 profesor plus falcifikuje clanke i cjele zakone itd a glavna mu je ustav SRB
Вала, Директоре, ако су тебе тако неписменог примили на факултет, заслужују да се о њима пише још горе него што то ради Делија о професорима ФПН-а.
Колико год да ми је драг твој активизам, не могу да не запазим колико си несвестан потребе да своју неписменост коригујеш. И као форумаш (из елементарног поштовања према осталим колегама са БеоБилда) и као будући правник. Ово друго је много важније, јер се јежим и саме помисли да ће сутра изузетно прецизне правне одредбе тумачити човек који не зна ни како се гради реченица у српском језику, ни како се користи интерпункција, ни колико је важно да се интелектуалац, а посебно правник, јасно и прецизно изражава. И који је, изгледа, убедио себе да су то небитне ствари.
Надам се да ме нећеш схватити погрешно, јер заиста гајим респект према твом доприносу овом форуму. Без обзира на разлике у гледању на поједине теме, пре свега политичке, мени импонује твоја енергија. Када би учинио тај напор, па подигао своје писање на ниво елементарне писмености, веруј ми да би у мени добио великог поштоваоца, што је мање-више небитно, а за себе би учинио озбиљну ствар. Оно што је сигурно, сваки твој став о било којој теми тиме би само добио на тежини. Па потруди се, мајку му! Научи и медвед да вози бицикл, а да неће паметан млад човек да савлада нешто што деца науче у прва четири разреда основне.