Duleja
Advanced
Da se malo udaljimo od svakodnevice i upoznamo jednu zadivljujuću istorijsku ličnost.
Hoće li opet evropljani da iskažu podršku Kijevu i lože ih da ne prihvate, ili je bilo dosta?
Koji voz je prošao? EU ima ukupni GDP od 17 000 milijardi. Veliki kupac kineske robe. Posle amerike najveći, a možda je već i prošla ameriku. Da li su kinezi glupi i naivni da to ne vide? Naravno da nisu. Takav saveznik bi im dobro došao, pitanje je samo da li je to u evropskom interesu, ali panta rei, sve je moguće.Тај воз је отишао. Одавно није на столу стајање ЕУ уз Кину. Сад могу да бирају између америчке чизме или кинеског економског диктата.
Ми смо наравно пропустили фантастичну прилику. 2008е смо имали дословно најбољу стартну позицију за сарадњу са Кином у Европи јер смо им први отворили врата. Одјеке тога имамо и данас и на кинеским сајмовима и форумима чим чују да си из Србије сва врата се отварају. Најсмешније је гледати како се Хрвати, Словенци и Бошњаци на тим догађајима шлепају и улизују уз нас. Одмах се позивају на Југославију.
Међутим, ми више немамо своју економију, свој капитал нити институције које би сарадњу и спровеле и искористили сав тај потенцијал.
Све захваљујући промашају званом евроинтеграције и овом последњем режиму који нас је разорио а у сарадњи са Кином нас је свео на рударску колонију.
Stanje na frontu koje je jedini pravi izvor svega ovoga. Čitava godinama utvrđivana odbrambena linija gusto poređanih industrijskih gradova, sa puno betonskih solitera, industrijskih pogona i mnoštva brda od šljake iz rudnika, koji služe kao ogromni betonski bunkeri i zaštićeni vatreni položaji, je pred padom.
Pokrovsk osvojen, Ukrajinska vojska prešla u Mirnograd i tamo je u okruženju bez izlaza
Pogledajte prilog 258744
Slično je i u Krupjansku, okruženje, ali sada zbog nedostatka puteva za snabdevanje ili povlačenje ka zapadu, u južnom delu zone.
Pogledajte prilog 258746
Rusi ušli u Siversk posle mnogo vremena. Jedini dobar put za snabdevanje Ukrajinaca praktično onemogućen zbog mnoštva dronova na putu i bliskosti Ruske artiljerije (tamna zona uz put). Postoji još jedan na jugu, ali je i tamo stanje slično jer su Rusi vrlo blizu i njega.
Pogledajte prilog 258745
Ovde nema ozbiljne odbrane. Rusi u predgrađu Limana, pokušavaju da mu se približe i sa severa i severozapada.
Pogledajte prilog 258743
Konstantinovka na putu da i ona postane opkoljena
Pogledajte prilog 258741
Slično
Pogledajte prilog 258740
Približavanje Hulipolju
Pogledajte prilog 258739
Nije isto prodati 1000 tona čelika i 100000 tona. Nije isto prodati 1000 telefona i nekoliko miliona. Naravno da Kinezi rade sa svima. Svi trgovci rade sa svima, mušterija je mušterija. Ali oni veći dobijaju malo veći respekt. Da su nas izabrali za strateškog partnera nije mi poznato. MIslim da oni nemaju strateške partnere, a na ovom prostoru bi pre to možda bila Madjarska?Аргумент величине не постоји. Кинези раде са свима који то желе. Чак су нас и стратешки и изабрали за почетак, оволике колики јесмо. А данас више не да немамо величину него немамо модел, идеју, производ, ништа.
Ovo nije ekonomija, tako da ne znam, možda si u pravu ja te signale ne znam da čitam.Сви дипломатски сигнали из Кине недвосмислено показују да савезништво више није опција.
NE znam na kakvo ponižavanje misliš, poslovni partneri se ne ponišavaju (iako misle sve najgore jedan o drugom). Ponašanje EU je stvarno loše, ali to nema veze sa trgovinom. Za razliku od nas, moćni igrači ne uvlače emocije u biznis, važni su samo interesi. I zarada.Они већ 3 године константно и отворено понижавају најмоћнију ЕУ земљу. То
није позив на савезништво него стављање на место. А ЕУ је својим понашњем сама изабрала и заслужила такав третман.
Da, na kraju čuveno razaranje nemačke industrije. Kina nije razorali nemačku auto industriju. Samu sebe je dovela u podređeni položaj time što se nije na vreme pripremila i transformirala. I dan danas tamo postoje glasovi protiv EV i nema velikih ulaganja u baterije, retke metale, masovnu proizvodnju čipova i drugo što je potrebno.I Japanci prave tu grešku. Kina je odabrala svoj put ka elektrifikaciji transporta, prebacila je velike resurs u istraživanje i razvoj i rezultati su tu. MOžda nemačka i cela evropa se na kraju prenu i krenu da razvijaju svoju auto industriju u tom pravcu. Pa i na ovom forumu ima članova koji su izjavili "nikad EV" Nikad EV, onda ćeš da potkoveš konja, pa polako...Преведено на језик економије, то ти је ово разарање немачке аутоиндустрије тиме што је Кина своје кључне ресурсе и корпорације усмерила баш у том сегменту а потом пласирала производ у технологији и цени коју Немци не могу да испоруче ни за 20 година развоја. Могу технологију али по 2х цени. А ако је цена конкурентна, производ је смеће.