Hajde da se slozimo da su poslednji otpad svi imperijalisti, kako Rusija i Kina tako i USA i EuEvo ga Putin juče se krevelji sa čovekom kog je nazivao teroristom i govorio da će ga uništiti. Tako će i sa Kurtijem sutra. Što je i normalno za sva ta govna i lidere imperijalističkih sila. Jedino ostaje pitanje koliko pravosrbijanci mogu biti glupi pa da se lože na ovakve likove, misle da su drugačiji u odnosu na zapadne sataniste i da su to novi lideri slobodnog sveta.
Pogledajte prilog 255370
Bejahu.Bejahu ovde oni komentari tipa "evo Ursule s glavosečom", "evo Makrona sa krvnikom alkaide" ... sad muk kad se slikao s ovom babom
Šta li će s Bašarom biti sada a nije se ni od novičoka oporavio
Pa ok, mada se po tipovima imperijalizma sve 4 razlikuju. A tek se razlikuju po drugim stvarima.Hajde da se slozimo da su poslednji otpad svi imperijalisti, kako Rusija i Kina tako i USA i EuProblem je samo ko onda preostaje kada ove izbacimo iz price.
Види му се и по њушци да је гад којег се гади и најближа родбина.U Švajcarskom vozu Rus čuo Ukrajince kako pričaju Ukrajinski i počeo da im preti i napada. Aleksandar Vabiks, šatro veliki ruski ratnik i patriota, a živi na relaciji Letonija - Švajcarska. Ovo ko i neke naše Srbende, puna im usta Rusije i istoka, a žive u EU i NATO članicama...
![]()
"He said he wanted to rape my daughter"
Because a family is speaking Ukrainian on a Swiss train, a Russian goes berserk. He insults and threatens the parents with their toddler and becomes violent. blue News talks to the father about the incident.www.bluewin.ch
Odvratno.
P.S.
Isto bih rekao i da je Amer koji živi u Rusiji ili Kini, a glumi velikog Američkog patriotu. Ili musliman koji živi u Švedskoj a glumi velikog Arapina. Gadi mi se sam ovaj tip ljudi, iz koje god zemlje bili. Odeš iz Zemlje A u Zemlju B da bi tamo od Zemlje B ponovo pravio Zemlju A. Kog si vraga onda uopšte odlazio???
Ne, nikad ništa nisam video. Nijednom. Drugo je kad je deo pop kulture u pitanju. A u tom slučaju većina ni ne zna šta nosi, bila im lepa ili kul majica. Viđao sam majice u tom fazonu i sa Raspućinom na primer.А кожне јакне?
![]()
Ложење на Путина и Z је терање ината НАТО пакту. Трамп је перверзна фаза коју је Миша Вацић хтео да наметне.Ne, nikad ništa nisam video. Nijednom. Drugo je kad je deo pop kulture u pitanju. A u tom slučaju većina ni ne zna šta nosi, bila im lepa ili kul majica. Viđao sam majice u tom fazonu i sa Raspućinom na primer.
Ali da neko ode sa namerom i kupi NATO majicu ili sa likom lupam Obame... nikad.
Ima Trampa, ali to je ista ekipa koja se loži na Z i Putlera. Mada mislim da je to izumrlo sa Trampom.
Možda neki lik koji se loži na mornaricu, avijaciju ili šta ti ja znam, ali oni spadaju u onih 0,5 posto.
Ali sad prosečan prAVosrbijanac da nosi sa namerom svesno nešto prozapadno, nikad.
EU ne sigurno, možda i ima bolida koji se lože na kauboje.
Mada ok, odeš u Poljsku i ti isti tipovi ličnosti kao ovi naši se lože na NATO. Samo tu bar ima neka racionalnost iza toga. 90 posto Poljaka je za NATO i zadovoljno je činjenicom što je Poljska u NATO-u i imaju očigledne benefite od toga. Njima je to patriotski čin i konkretno profitiraju od toga, kod nas je prilično izdajnički nositi Z majicu jer podržavaš uvlačenje države u mulj iz koga ne može da se iščupa decenijama ili vekovima.