Šta je novo?

Svetska politika

Bejahu ovde oni komentari tipa "evo Ursule s glavosečom", "evo Makrona sa krvnikom alkaide" ... sad muk kad se slikao s ovom babom
Šta li će s Bašarom biti sada a nije se ni od novičoka oporavio

Kakav god bio Bašar, ipak je bivši predsednik. Gledao sam gde živi i sramota je da ima onako nisku ogradu na terasi, jedan pogrešan potez i ode čovek.

Evo ga Putin juče se krevelji sa čovekom kog je nazivao teroristom i govorio da će ga uništiti. Tako će i sa Kurtijem sutra. Što je i normalno za sva ta govna i lidere imperijalističkih sila. Jedino ostaje pitanje koliko pravosrbijanci mogu biti glupi pa da se lože na ovakve likove, misle da su drugačiji u odnosu na zapadne sataniste i da su to novi lideri slobodnog sveta.

Pogledajte prilog 255370
Hajde da se slozimo da su poslednji otpad svi imperijalisti, kako Rusija i Kina tako i USA i Eu ;) Problem je samo ko onda preostaje kada ove izbacimo iz price.

Vlada nemačkog kancelara Fridriha Merca blizu je postizanja sporazuma sa talibanskom vladom u Avganistanu o deportaciji avganistanskih migranata iz Nemačke.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Dobrint naveo je da su već obavljeni tehnički razgovori s vlastima u Kabulu i da će uskoro biti uspostavljeni prvi redovni letovi za deportaciju.
U zamenu za tu saradnju, Nemačka talibanima nudi ono što režim godinama traži - delimičnu međunarodnu legitimaciju.
Prvi korak već je načinjen - nemačke vlasti dozvolile su predstavnicima talibana da se uključe u rad avganistanskih konzulata u Nemačkoj, što je bez presedana među zemljama EU.
Sporazum je izazvao oštre reakcije organizacija za ljudska prava i Ujedinjenih nacija, koje upozoravaju da bi deportovani mogli da budu izloženi torturi i represiji u zemlji kojom upravljaju talibani.
UN podseća da bi takva praksa mogla da predstavlja kršenje međunarodnog prava, posebno principa zabrane vraćanja osoba u zemlje gde im preti ozbiljna opasnost.

Talibanski predstavnici ocenili su saradnju sa Nemačkom kao pozitivnu, najavljujući da će deportovane procesuirati u skladu sa šerijatskim zakonima.

Austrija, Belgija i druge zemlje EU već su izrazile interesovanje da se pridruže ovom modelu saradnje s ciljem organizovanja zajedničkih deportacionih letova.

Talibani planiraju podizanje svoje zvanične zastave u Berlinu, što bi bio simbol novog koraka ka medjunarodnoj afirmaciji režima koji već četiri godine upravlja Avganistanom.

Genijalno, prvo će da se oslobode jednog broja migranata, a onda će ostali da begaju sami, pošto švabe šalju po mač.

Ukoliko u EU nešto hitno ne urade apropo migranata, posebno iz određenih područja, ne piše im se dobro

Bejahu ovde oni komentari tipa "evo Ursule s glavosečom", "evo Makrona sa krvnikom alkaide" ... sad muk kad se slikao s ovom babom
Šta li će s Bašarom biti sada a nije se ni od novičoka oporavio
Bejahu.
I kad se sastao sa Putinom takođe imaš komentar na prethodnoj strani da se radi o glavoseči.

Jesi primetio da niko nije radio logičke vratolomije da bi opravdao Putina? I predstavio ovog glavoseču i krvnika nekim mirotvorcem?

Kad se sastajao sa Analenom, Ursulom i ostalima tad su pravljene takve vratolomije.

Kao da vi koji u Putinu vidite đavola lično od istog imate očekivanja mnogo više od nekih drugih koji dolaze iz "Bašte". A trebalo bi da je obrnuto, jer ovi iz "Bašte" dolaze sa pozicije (ničim zaslužene) moralne superiornosti.

Ja ne vidim djavola u njemu. Samo matorog prdonju s kompleksom veličine koji vodi raspalu kleptokratiju

Da li si na prethodnoj strani video komentar koji ovog sirijca naziva glavosečom?
I da li je neko pokušao da opravda ovaj susret?

Натовци немају проблем кад Натовац разговара са главосечом, али им је проблем Путин. Исто тако, Нато је морална вертикала, а Путин исконско зло.

***е луд збуњеног. Мислим да ни Натовци не знају шта тачно да мисле. Кад прихватиш наметнути наратив који потенцира сваки облик супериорности, онда се ни не преиспитују одлуке. Али опет, то је у сржи нацизам.

,, ... али им је проблем Путин... ,,
🤣
Nije im .problem vec je to folirantski izgovor za postizanje nj. kohezije koja je sada neophodna jer su na dobrom putu raspada u mnogim sverama.
U suštini svesni su surovosti tog procesa
-Dala baba dinar da udje u kolo,
a dva da izadje.-
Samo što za sadašnju nj. ekonomsku sliku dinar ko kuca al če prodje
dva dinara vecini clanica je ne moguca misija.
Seti se se samo reči Trampa o ne izmerenim dugovima mnogih prema NATO obavezama

I još nešto... Sve mi više miriše na to da je igra oko Evrope a ne oko Ukraine. 🫨
Evropa da se samosroza, do što sličnije situacije kao posle 2 www kad je sa par čokolada i najlon čarapama iz djepa moglo sve...

Opasan je taj Tango za igru stare gospodje 🙄

Kakva zabrinutost za Evropu kojoj se decenijama priželjkuje slom i propast.

Mnoga ne logičnosti tako dobijaju jednostavan odgovor. A nadam se da ,,stara dama nije postala dementna 🤣

Hajde da se slozimo da su poslednji otpad svi imperijalisti, kako Rusija i Kina tako i USA i Eu ;) Problem je samo ko onda preostaje kada ove izbacimo iz price.
Pa ok, mada se po tipovima imperijalizma sve 4 razlikuju. A tek se razlikuju po drugim stvarima.

No, nebitno, u suštini se svako normalan slaže.

Problem je u nama, što ovde osim nekih bolida na tviteru, ni 0,5 posto ljudi ne navija da Amerika sravni Avganistan, Irak ili protiv koga već da ratuju u tom trenutku. Niti više od 0,5 posto ljudi vidi da je ulazak u NATO rešenje za sve naše probleme.

Dok zabrinjavajuće veliki broj ljudi misli da je spas u Rusiji i da kada bi došli ovde tenkovima i okupirali nas, mi bismo procvetali. I navijaju za krv i ubijanja.

Tužno i zabrinjavajuće.

Još od 4 imperije izabraše najgoru po svakom pitanju 🤣

Mada je loženje na bilo koju tugica. Imati mišljenje da je najbolje imati bliske odnose sa nekom je drugo. Ali ovde je baš loženje u pitanju.

Stvarno ne viđam ljude sa majicama američkih vojnih operacija

1000062640.jpg

U Švajcarskom vozu Rus čuo Ukrajince kako pričaju Ukrajinski i počeo da im preti i napada. Aleksandar Vabiks, šatro veliki ruski ratnik i patriota, a živi na relaciji Letonija - Švajcarska. Ovo ko i neke naše Srbende, puna im usta Rusije i istoka, a žive u EU i NATO članicama...

Odvratno.

P.S.
Isto bih rekao i da je Amer koji živi u Rusiji ili Kini, a glumi velikog Američkog patriotu. Ili musliman koji živi u Švedskoj a glumi velikog Arapina. Gadi mi se sam ovaj tip ljudi, iz koje god zemlje bili. Odeš iz Zemlje A u Zemlju B da bi tamo od Zemlje B ponovo pravio Zemlju A. Kog si vraga onda uopšte odlazio???

Poslednja izmena:
Prava ona tipična ruska ćaci bitanga.
(Dakle mislim na onaj deo Rusa koji se tako ponašaju, ne da su svi Rusi bitange, nego na ovaj njihov pod-tip)

Najluđe od svega u videu mi je što lik ne može da umukne nikako. Gledaš i taman kad 24. put pomisliš "ok, napokon je ućutao" on nastavi da melje i proziva i 25. put. 🤣 Ko neko ku...vito derište bogte! 🤣 Ko oni najgori neodrasli provokatori u školi. Na kraju čak glumi da je kul i smiren i kao nazdravlja sa ženom, kao ne dotiče ga ništa, ko šiša te Ukrajince... i onda opet sam nastavlja da drobi, provocira i traži kavgu.

Ima sreće što nije naišao na nekog s kraćim fitiljem ili borilačkim veštinama, pa da završi sa potresom mozga. Doduše mislim da su se i ovi Ukrajinci maksimalno ustručavali jer ne žele da privlače pažnju i vuku se po sudovima u Švajcarskoj. Ono... zapravo žele da se jbno INTEGRIŠU u to društvo, a ne da budu glupi gopnici, ćaci i lažne patriote ceo život kao ovaj debil...

Sve ovo kažem i mislim i za sve druge slučajeve i sve druge nacionalnosti. Nek se teraju svi koji odu u druga društva i zajednice da bi tamo opet nastavili da žive i ponašaju se kao da su u svojoj kući i zemlji, pogotovu ako je nešto negativno. Gnušam se takvih ljudi, koje god nacionalnosti bili.

U Švajcarskom vozu Rus čuo Ukrajince kako pričaju Ukrajinski i počeo da im preti i napada. Aleksandar Vabiks, šatro veliki ruski ratnik i patriota, a živi na relaciji Letonija - Švajcarska. Ovo ko i neke naše Srbende, puna im usta Rusije i istoka, a žive u EU i NATO članicama...

Odvratno.

P.S.
Isto bih rekao i da je Amer koji živi u Rusiji ili Kini, a glumi velikog Američkog patriotu. Ili musliman koji živi u Švedskoj a glumi velikog Arapina. Gadi mi se sam ovaj tip ljudi, iz koje god zemlje bili. Odeš iz Zemlje A u Zemlju B da bi tamo od Zemlje B ponovo pravio Zemlju A. Kog si vraga onda uopšte odlazio???
Види му се и по њушци да је гад којег се гади и најближа родбина.

А кожне јакне?
Top-Gun-Bomber-Leather-Jacket_1200x1200.jpg
Ne, nikad ništa nisam video. Nijednom. Drugo je kad je deo pop kulture u pitanju. A u tom slučaju većina ni ne zna šta nosi, bila im lepa ili kul majica. Viđao sam majice u tom fazonu i sa Raspućinom na primer.

Ali da neko ode sa namerom i kupi NATO majicu ili sa likom lupam Obame... nikad.

Ima Trampa, ali to je ista ekipa koja se loži na Z i Putlera. Mada mislim da je to izumrlo sa Trampom.

Možda neki lik koji se loži na mornaricu, avijaciju ili šta ti ja znam, ali oni spadaju u onih 0,5 posto.

Ali sad prosečan prAVosrbijanac da nosi sa namerom svesno nešto prozapadno, nikad.

EU ne sigurno, možda i ima bolida koji se lože na kauboje.

Mada ok, odeš u Poljsku i ti isti tipovi ličnosti kao ovi naši se lože na NATO. Samo tu bar ima neka racionalnost iza toga. 90 posto Poljaka je za NATO i zadovoljno je činjenicom što je Poljska u NATO-u i imaju očigledne benefite od toga. Njima je to patriotski čin i konkretno profitiraju od toga, kod nas je prilično izdajnički nositi Z majicu jer podržavaš uvlačenje države u mulj iz koga ne može da se iščupa decenijama ili vekovima.

Расписао си се, а не знам шта си рекао

Не волиш Путина, јел то?
Ни ја нисам фан. 😊

Ne, nikad ništa nisam video. Nijednom. Drugo je kad je deo pop kulture u pitanju. A u tom slučaju većina ni ne zna šta nosi, bila im lepa ili kul majica. Viđao sam majice u tom fazonu i sa Raspućinom na primer.

Ali da neko ode sa namerom i kupi NATO majicu ili sa likom lupam Obame... nikad.

Ima Trampa, ali to je ista ekipa koja se loži na Z i Putlera. Mada mislim da je to izumrlo sa Trampom.

Možda neki lik koji se loži na mornaricu, avijaciju ili šta ti ja znam, ali oni spadaju u onih 0,5 posto.

Ali sad prosečan prAVosrbijanac da nosi sa namerom svesno nešto prozapadno, nikad.

EU ne sigurno, možda i ima bolida koji se lože na kauboje.

Mada ok, odeš u Poljsku i ti isti tipovi ličnosti kao ovi naši se lože na NATO. Samo tu bar ima neka racionalnost iza toga. 90 posto Poljaka je za NATO i zadovoljno je činjenicom što je Poljska u NATO-u i imaju očigledne benefite od toga. Njima je to patriotski čin i konkretno profitiraju od toga, kod nas je prilično izdajnički nositi Z majicu jer podržavaš uvlačenje države u mulj iz koga ne može da se iščupa decenijama ili vekovima.
Ложење на Путина и Z је терање ината НАТО пакту. Трамп је перверзна фаза коју је Миша Вацић хтео да наметне.
Није исти поглед заоадњака и НАТОваца и наш на Z.
Jeсте глупо то ложење пошто се у суштини ради о тактичком знаку а не идеолошком симболу. Али наш народ од 2000те има ту глупу навијачко-уличарску ложану као део субкултуре и те штандове на потезу Кнез-Калемегдан који продају вашарску робу типа маце Дража, Serbia, Равна гора, Путин, Ратко Младић и сл. заједно са навијачким реквизитима.

Vrh