Oni su birali njega kao blazu opciju, Majdan je uzrok svega kada je legitimna vlast nasilno zbacena od strane manjine.Jadna Ukrajina, ovo do sada nije nista sta ih tek ceka. Ali sami su birali predsednika, pa su i sami krivi bar malo.
Ne ulazim u to, ali me fascinira autizam njihove elite koja je spremna da izgubi i teritorije i stanovnistvo i najgore ljudske zivote, pa i Milosevic je posle tri meseca video da nema smisla da se ratuje dalje, a ovi i posle tri godine guraju glavom kroz zid, strasno...Oni su birali njega kao blazu opciju, Majdan je uzrok svega kada je legitimna vlast nasilno zbacena.
Drugacije su okolnosti.... da je Milosevic imao toliku podrsku sa neke strane odbranio bi ne samo Kosovo nego i Krajinu mozda. Ali bi bilo mnogo zrtava,Ne ulazim u to, ali me fascinira autizam njihove elite koja je spremna da izgubi i teritorije i stanovnistvo i najgore ljudske zivote, pa i Milosevic je posle tri meseca video da nema smisla da se ratuje dalje, a ovi i posle tri godine guraju glavom kroz zid, strasno...
Uspeo bi...u Beogradu bi postojao deo tvrdjave i mozda sest citavih zgrada posle tog rata. Ideja da se ratuje protiv Amerike i Rusije je sama po sebi dovoljna za nekoliko f dijagnoza, sto je Milosevic i imao po prici ljudi koji su ga poznavali.Drugacije su okolnosti.... da je Milosevic imao toliku podrsku sa neke strane odbranio bi ne samo Kosovo nego i Krajinu mozda. Ali bi bilo mnogo zrtava,
Jadna Ukrajina, ovo do sada nije nista sta ih tek ceka. Ali sami su birali predsednika, pa su i sami krivi bar malo.
Ne znam u kom papalelnom univerzumu je neko pomislio da su stotine milijardi u naoruzanju besplatne? Treba biti mnogo naivan glup ili pokvaren da tako nesto pomislis.Sada im SAD jos trazi da plate vojnu pomoc.
Nadajmo se miru i zatim odlasku Rusa iz Srbije.
Kako će otići? Ukoliko se ova dva klovna dogovore ne samo da Rusi neće otići nego će otvoriti još jedan "humanitarni centar" ovog puta u BeograduNadajmo se miru i zatim odlasku Rusa iz Srbije.
Mislim na ruske migrante.Kako će otići? Ukoliko se ova dva klovna dogovore ne samo da Rusi neće otići nego će otvoriti još jedan "humanitarni centar" ovog puta u Beogradu
Šta ti oni smetaju?Mislim na ruske migrante.
Podizu cenu stanova, povecavaju guzvu u krajevima grada gde zive.Šta ti oni smetaju?
Nemoj tako, kako mi neko reče na drugoj temi oni su "podigli ekonomiju"Podizu cenu stanova, povecavaju guzvu u krajevima grada gde zive.