Šta je novo?

Svetska politika

Треба да видите како се Источњаци словенског порекла понашају у Европи, код нас су мале маце буквално! Чујем их стално, али буквално су тихи и учаурени код нас. Верујем кад би се правила нека статистика прекршаја, да би били дебело испод просека код нас!

Svakako prave guzvu. Sto manje ljudi u Beogradu, pogotovo u centru, to bolje.
Arogantni su na svoj nacin, prave ugostiteljske lokale samo za sebe.
Od njihove kulture i njihovih urbanih navika mi nista nemamo.
Nije ni cudo da ih mrze u Istocnoj Evropi.

Eh, dragi moji ksenofobi, niste bili u Portugaliji i videli šta je bahatost, nekultura itd. Pogađajte koja nacija...

Генерално сваки долазак људи са стране који дижу цену некретнина или спуштају цену рада је лош по домаће становништво. Али тај проблем није индуован само руским избеглицама.

To možda na Vračaru gde su preuzeli lokalne navike, kod mene na Ceraku fine i kulturne porodice kao i ostatak naselja.
Ulaz do mene muž i žena Rusi biju se svaki dan, deru se, haos prave po zgradi. Već smo upoznali ove iz intervetne što dolaze svaki dan da ih razdvajaju.

Има разног света. Не треба генерализовати. Проблем који се ствара је чисто економски - цена некретнина.

Има разног света. Не треба генерализовати. Проблем који се ствара је чисто економски - цена некретнина.
Bice ekonomski problem i kada/ako odu, solidan novac se sliva od njih pogotovo u Beograd. Mnogi su navikli na njihov novac.

Ulaz do mene muž i žena Rusi biju se svaki dan, deru se, haos prave po zgradi. Već smo upoznali ove iz intervetne što dolaze svaki dan da ih razdvajaju.

I onda naravno na osnovu primera jednog bračnog para 150 ili koliko već miliona Rusa je st***...

Bice ekonomski problem i kada/ako odu, solidan novac se sliva od njih pogotovo u Beograd. Mnogi su navikli na njihov novac.

I pašće prosečna plata u Srbiji. Plate Rusa koji dobijaju od novootvorenih relociranih firmi iz Rusije u Srbiju, a koje su 3-4 hiljade evra u proseku, ulaze u republički prosek.

No, neće se ni baš svi vratiti. Zavisi od mnogih aspekata.

I onda naravno na osnovu primera jednog bračnog para 150 ili koliko već miliona Rusa je st***...
Ne, to je jedan primer meni najbliži kojem svedočim svaki dan. A dolazio sam sa njima u kontakt i pre rata i van Srbije, i tad su bili goveda. Ništa se nije promenilo što se njih tiče.

Eh, dragi moji ksenofobi, niste bili u Portugaliji i videli šta je bahatost, nekultura itd. Pogađajte koja nacija...
koja? Marokanci? U Holandiji oni su najnekulturniji, za njima idu crnci sa Antila koji imaju mentalitet kao Romi kod nas, u stvari mnogo gore, daleko gore.
Dok nisam ziveo u Holandiji verovao sam u multikulturno drustvo, ali to je pakao.
Zivite sa ljudima iz citavog sveta, koje uopste ne zelite da vidjate zbog njihovih obicaja koje ne volite.

Poslednja izmena:
Svaki prosecan englez ce da kaze da su svi srbi goveda, da li znaci da je u pravu?
Elem, ja svaki dan radim sa rusima, ne ona varijanta bio sam u egiptu za 499evra i video sam ruse kako piju i povracaju po ulici pa sam zakljucio da su goveda. Definitivo, umisljeni jesu, nadmeni jesu, ali reci da su svi goveda je neozbiljno. Ja bi rekao da bi nama bilo bolje da smo takva “goveda”a da smo manje saginjaci i uvlakaci.

Svaki prosecan englez ce da kaze da su svi srbi goveda, da li znaci da je u pravu?
Elem, ja svaki dan radim sa rusima, ne ona varijanta bio sam u egiptu za 499evra i video sam ruse kako piju i povracaju po ulici pa sam zakljucio da su goveda. Definitivo, umisljeni jesu, nadmeni jesu, ali reci da su svi goveda je neozbiljno. Ja bi rekao da bi nama bilo bolje da smo takva “goveda”a da smo manje saginjaci i uvlakaci.
nisu goveda, kulturniji su od nas u proseku, arogantni su i nadmeni.
Nemem nista protiv njih, ali bolje da odu da ne prave guzvu ovde.

Мораће да смање апетите. Тужно је што нпр. деца Дорћолаца морају да се селе у Војводе Влаховића и Овчу због преверзног стања на тржишту некретнина.

Vrh