Ma bice vam lepo verujte. Ipak je to Premijum. I nije Vama to stvar izbora, nego ucene od strane investitora koji se ne pridrzava zakona, a Vama svejedno jer kasni skoro godinu dana i nestrpljivi ste. Po staroj srpskoj logici, mogao je i da pobegne sa parama i ne uradi nista. A mozda da razmislite da li bi Vam bilo pametnije da poslusate ljude koji tu zive nekoliko godina, a ne bajke koje Vam serviraju u prodajnom salonu. Evo pitajte ljude iz prvih njihovih zgrada koji su pristali na primopredaju bez tehnickog. Posle koliko od useljenja je odradjen tehnicki prijem? A da, jos uvek nema nista od toga. Pitajte ljude iz poslednje njihove zgrade od 4 kojima su rekli, samo se vi uselite a garaze evo samo sto nisu.
Nemam ja sta da Vama sirim negativnu energiju. Ako je Vama sirenje negativne energije cinjenica da postoji PDR donet ne znam kada, neko isprica neku pricu o naselju, a onda na ko zna koje nacine dobije izmene PDR, i to se zavrsi samo sa zgradurinama, bez trunke zelenila, sa stotine i stotine stanova vise nego sto je predvidjeno inicijalnim PDR, pri cemu infrastruktura ostaje ista? Pa tu nemam sta da Vam objasnjavam. Videcete i sami, evo tu ste pred useljenjem. A mene sto se tice, mogli ste i da se uselite na temelje zgrade ako ce Vas to uciniti srecnima.