A sto se sad svi setili da traze prkinge za goste kad je projekat zavrsen i zgrada je pred useljenje, a uglavnom ti sto traze nisu ni za sebe razmisljali, a sad im doslo iz dupeta u glavu pa traze parking za goste, ovo ti nije Titovo vreme gde je recimo pravio visnjicki venac pa covek ostavio sumu bukvalno i mesta izmedju i parkinge radio, znate i sami koliko parkinga je on napravio sa strane pa se ponovo parkiraju na ulici i na trotoarima, nije mogao da racuna da ce se svi preseliti za Beograd, iako kad god prodjem tuda vidim puno slobodnih mesta al ljudi nekako vole ako mogu da se parkiraju u spavacu sobu to nam je u krvi! Sta ce gostima faliti ako prkiraju i nadju neko mesto u tom naselju a nacice uvek od cele banje ako jedno mesto ne postoji onda brate baksuz. Nece noge da im otpadnu ako proseetaju dva minuta, i ti kad ides negde u goste ovde u Beogradu jel ti neko napravio prking i da pise e ovo je parking za goste, nego pricaju i mlate ljudi samo kolko da kazu nesto i da traze a nisu ni sebe obezbedili, ne kazem ja da ne bih voleo da ga ima vise, ali svesni smo da stanove kupujemo od privatnog investitora, svesni smo u kakvom vremenu zivimo i u kakvoj zemlji, svesni smo da se danas svi investitori ili bilo ko bori za svako parce zemlje da bi napravio nesto sto moze da unovci. Dragi moji onaj ko se jako brinuo za goste je trebao pri kupovini stana da se informise detaljnije o projketu i da pita direktno tamo da postavi to pitanje, pa onda da vidimo kakav bi odgovor dobio u odnosu na to kazes lepo aha ja necu kod tebe kupiti stan zato sto nisi uradio dovoljno prarking mesta za nas same a ne pa za goste i odes, tako bi svi trebali da urade a ne videli cena niza nego bilo gde pricam za premium 1 i kazu daj da vidim sta ima slobodno i rezervisu stan odma ma nemaju pojma niti ih u tom trenutku zanima nista o prijektu, licno sam prisustvovao kolika je potraznja bila za premium 2 iako je skuplja cena dosta, skoro pa da se potuku za neki stan a o projketu niko da pita da li ce biti mesta za goste, ja sam se informisao i znam kakav sam odg dobio, hoces-neces odluci! Mislite u Beogradu na vodi je neko mislio za posetioce, a kamoli za goste, pa gde se ti ljudi prkiraju, ista siruacija i u Zemunskim kapijama, u takvom vremenu zivimo i takav nam je sistem, to kod nas nikada vise nece da se promeni, jer nema zakona za inestitore i za gradnju, neki zakoni postoje i pravila ali to nije dovoljno. Sto bi rekla Konstrakta i šta ćemo sad?
Sent from my iPhone using Tapatalk