Medekobrada
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 29.01.2022.
- Pohvaljen
- 899
PDV od 20% na garazu se ne vraca
I mene zanima isto.Zna li neko koliko kosta Arhitekta i ima neko preporuku ? Stan je od 46m2
Je l ima komšija koje imaju informacije oko ovog pitanja?Pozdrav svima. Da li znate da li su garaže u E zgradi prodate, konkretno mislim na C lamelu? Najbolje bi bilo da se javi neko od komšija ko je kupio stan u C lameli da odgovori da li je već kupio garažu ili je taj deo oko prodaja garaža ,,odložen" dok se zgrada ne završi. Znam da je praksa da se odmah prodaju uz stanove, ali da pitam.
Hvala
I meneI mene zanima isto.
Svi “od”1400€ + PDV.al su buknuli stanovi na sasomange.rs
SUNNYVILLE 3 | Sasomange
Pogledaj informacije, podatke i sve oglase prodavca na jednom mestu. Sasomange ti omogućava da se dobro informišeš pre odluke o trgovini.sasomange.rs
Verovatno mislite na unutrašnju arhitekturu, praktično dizajnera enterijera?Zna li neko koliko kosta Arhitekta i ima neko preporuku ? Stan je od 46m2
Jel se ovo Dunav vidi kroz prozor?Ja sam sebi radio rendere na osnovu dimenzija iz ugovora, cisto da vidim otprilike po dimenzijama sta moze da se uklopi, i koju bih paletu boja koristio. Koristio sam homestyler.com
Kad budem isao u stan sledeci put uzecu tacne dimenzije pa cu raditi detaljnije opet.
Fenomenalno deluje, svaka čast, isprobaću ovaj program.Ja sam sebi radio rendere na osnovu dimenzija iz ugovora, cisto da vidim otprilike po dimenzijama sta moze da se uklopi, i koju bih paletu boja koristio. Koristio sam homestyler.com
Kad budem isao u stan sledeci put uzecu tacne dimenzije pa cu raditi detaljnije opet.
al su buknuli stanovi na sasomange.rs
pSUNNYVILLE 3 | Sasomange
Pogledaj informacije, podatke i sve oglase prodavca na jednom mestu. Sasomange ti omogućava da se dobro informišeš pre odluke o trgovini.sasomange.rs
Ovde pise da je kvadrat 1400 Eura,jel to tacna cena ?Zar nisu drugi kupci skoro naveli da su mnogo vise platili kvadrat ?al su buknuli stanovi na sasomange.rs
SUNNYVILLE 3 | Sasomange
Pise da je cena OD 1400e plus PDV..Ovde pise da je kvadrat 1400 Eura,jel to tacna cena ?Zar nisu drugi kupci skoro naveli da su mnogo vise platili kvadrat ?