Da li biste mogli proslediti i meni predugovor? Kao i bilo ko drugi od komsija, ukoliko je voljan.@SValery primili ste poruku.
Mi smo imali uvid u više predugovora i ugovora. Konstatovali smo da su naši nacrti uglavnom sadržajniji od ostalih.
Sta to tacno znaci, da li je ugrozeno dobijanje upotrebne dozvole?Na CEOP-u je objavljeno da je odbijen zahtev za izmenu gradjevinske dozvole za Premium 1. To se pretpostavljam odnosi na peti sprat.
Pozdrav komso, ja sam uzeo kredit u Erste banci pre nekoliko godina za stan u zgradi iznad. Kamata je bila najpovoljnija kod njih, a i oni su bili investitori na projektu tako da su svu dokumentaciju o zgradama imali kod sebe i nisam morao nista dodatno da jurim. Mozda je najbolje da se raspitas ko je investitor/finansijer Premijuma ili za koju vec zgradu se interesujes. Kod njih ces mislim dobiti najpovoljnije uslove.Pozdrav Komsije, jel ima neko iskustva sa erste bankom, trebalo bi sada da odlucim koju cu banku, imam dve opcije mozda u medjuvremenu iskrne jos neka ali mislim da cu izmedju erste i intesu da biram tu su naibolje kamate trenutno za mene. Pa kakva su iskustva sa tim bankama ako neko moze da napise? U erste banci trenutno se ne placa procenitelj oni ga placaju, e sad u u intesi je tromesecni euribor a u erste je sestomesecni jel to ima neke veze? Mogu komsije iz gornjih zgrada da prokomentarisu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Na CEOP-u je objavljeno da je odbijen zahtev za izmenu gradjevinske dozvole za Premium 1. To se pretpostavljam odnosi na peti sprat.
Zar niste ovde pisali da je jedino u Premium 1 sve cisto sa papirima i da su sve dozvole i resenja ispravni i da zato Banke bez problema za Premium 1 daju stambeni kredit ?Na CEOP-u je objavljeno da je odbijen zahtev za izmenu gradjevinske dozvole za Premium 1. To se pretpostavljam odnosi na peti sprat.
Ja nisam to pisala a i da jesam nijedna banka nije odbila realizaciju kredita u Premium -u 1. Ovaj zahtev za izmenu gradjevinske se odnosi na peti sprat gde su bili samo veliki stanovi pa su ih iz nekog razloga pretvorili u manje.Zar niste ovde pisali da je jedino u Premium 1 sve cisto sa papirima i da su sve dozvole i resenja ispravni i da zato Banke bez problema za Premium 1 daju stambeni kredit ?
Pozdrav komso, ja sam uzeo kredit u Erste banci pre nekoliko godina za stan u zgradi iznad. Kamata je bila najpovoljnija kod njih, a i oni su bili investitori na projektu tako da su svu dokumentaciju o zgradama imali kod sebe i nisam morao nista dodatno da jurim. Mozda je najbolje da se raspitas ko je investitor/finansijer Premijuma ili za koju vec zgradu se interesujes. Kod njih ces mislim dobiti najpovoljnije uslove.
Sto se tice Erste kredita, za sada nemam zamerki. Da, sestomesecni je euribor, a da li je bolji tromesecni ne znam. Jedino sto me nervira je sto uzimaju proviziju za svaku mogucu transakciju, hitan nalog, placanje racuna, cekove... i to prilicno velike provizije na to, ako ne i najvise, dok na primer u Raiffeisen-u toga nema. Do skoro su naplacivali i slanje sms-a kada prodje neka uplata, ali su odustali. Mobilna aplikacija im je kao ajde ok (ma da je prilicno konfuzna), ali zato web aplikacija je kao da si na Windows 98. Za Intesu ne znam.
Čini mi se da je AIK banka u pitanju, koja je finansijer Premiuma i sa kojom investitor sarađuje koliko znam, ali to proverite još jednom.
Pozdrav komso, ja sam uzeo kredit u Erste banci pre nekoliko godina za stan u zgradi iznad. Kamata je bila najpovoljnija kod njih, a i oni su bili investitori na projektu tako da su svu dokumentaciju o zgradama imali kod sebe i nisam morao nista dodatno da jurim. Mozda je najbolje da se raspitas ko je investitor/finansijer Premijuma ili za koju vec zgradu se interesujes. Kod njih ces mislim dobiti najpovoljnije uslove.
Sto se tice Erste kredita, za sada nemam zamerki. Da, sestomesecni je euribor, a da li je bolji tromesecni ne znam. Jedino sto me nervira je sto uzimaju proviziju za svaku mogucu transakciju, hitan nalog, placanje racuna, cekove... i to prilicno velike provizije na to, ako ne i najvise, dok na primer u Raiffeisen-u toga nema. Do skoro su naplacivali i slanje sms-a kada prodje neka uplata, ali su odustali. Mobilna aplikacija im je kao ajde ok (ma da je prilicno konfuzna), ali zato web aplikacija je kao da si na Windows 98. Za Intesu ne znam.
MiDa li ima nekog ovde ko je kupio stan u lameli 6 (premium 1), ako ima, može neki info privatnom porukom da ne opterećujemo ovde sve? Hvala
Kao sto je neko dobro predvideo to mesec -dva bice realno jun I zvanicno rok bice probijen godinu dana.Najnovije informacije iz salona:
-U trećoj fazi se odvija proces postavljanja Tarkett-a (druga faza je preskočena, jer moraju ponovo da okreče stanove)
-Useljenje prve faze se očekuje za nekih mesec i po do dva (useljenje je po fazama, ne lamelama kako je neki komšija istakao)
Ja se isto nadam da ce biti tako . I moj stan je gotov ali ima mnogo jos posla oko ulice,prilaza,trafoa. Pitanje je imaju li ljudske resurse da odrade brzo primopredaju. Prva faza cini mi se ima oko 100 stanova.Ja verujem da ne mesec i po do dva realno, bila sam u stanu skoro sve je gotovo