Pozdrav komsije
Ja sam prosle nedelje po onom najgorem blatu vodila stolara u stan da uzme mereRok koji je direkcija dala a to je jun mesec odnosi se na kompletnu ulicu koja ide i oko premium 2. Tako mi je receno u salonu.
Prva faza. Lamela 13. Kod nas je sve postavljeno osim stakla na terasi. Ja se nadam da cemo makar u aprilu moci da preuzmemo stan a pa smo se sa majstorom dogovorili da tada planira montazu.Коja ste vi faza/lamela?
I pitanje za sve - Kada otprilike ima smisla dovesti majstore, pretpostavljam na kraju kada je postavljen i parket i uradjeno makar prvo krecenje.
Hvala na slikama,imate li jos neke informacije?Slikano jutros. Gornja zgrada.
Nemam. Pokušala sam da nađem šefa gradilišta ali nije bio tu. Bilo je majstora gore na poslednjim spratovima. Radi se fasada na IV lameli. Radi se ulica, bilo je dosta kamiona.Hvala na slikama,imate li jos neke informacije?
Premijum 1 ima ciste papire,stanovi su vecinom zavrseni ako se ne varam,ili je ostalo jos sitnih unutrasnjih radova,ljudima isplaceni krediti itd.ali nema usrljenja jet nike gotova ulica.Premijum 2 je isti kao Premijum 1 samo sto se on tek gradi odmah pored premijuma 1 sa leve strane ka Mirijevu,i za njega verovatno cisti papiri ali ne znam.Problematicne su 2 zgrade iznad Premijuma 1i2,a to su prva bela sa crnim terasam u obliku slova E pa je zovemo E zgrada i sledeca koju zovemo P a nalazi se izmedju E zgrade i onih kao baraka zgrada sto je radio Energoprojekt.Problem sa E zgradom je sto kasni sa radovima i useljenjem skoro godinu dana,ali ljudi kazu da su papiri cisti.Najgora je P zgrada koju je Milica jutros slikala.Ona nema gradjevinsku dozvolu,na klizistu je,i o njoj se nista ne zna,vazno da smo mi kaparisaliVideo sam slike i citao o problematici.Ja sam u Premium 1,dokle se tu stiglo radovima i moze li mi neko uporediti uopsteno koje probleme se ima izmedju ovih zgrada sa zadnjih slika ( kako se one zovu uopste ?) i izmedju premium 1 i premium 2 ?Citam stalno o rokovima useljenja,putevi,papiri ,useljenje itd a uopste ne mogu uvek shvatiti koje Zgrade/ Projekat doticu….
Molim vas za informaciju kako znate da je zgrada P na klizištu? Logično bi bilo da je ceo potez Višnjičke banje na klizištu onda. Mi smo takodje kaparisali stan u P zgradi, ali pre toga smo dosli sa prijateljem gradjevincem da pitamo za savet vezano za kvalitet itd. Rekao nam je da je zgrada dobra i da za te pare bolji kvalitet nećemo naći, te smo se odlučili za nju.Premijum 1 ima ciste papire,stanovi su vecinom zavrseni ako se ne varam,ili je ostalo jos sitnih unutrasnjih radova,ljudima isplaceni krediti itd.ali nema usrljenja jet nike gotova ulica.Premijum 2 je isti kao Premijum 1 samo sto se on tek gradi odmah pored premijuma 1 sa leve strane ka Mirijevu,i za njega verovatno cisti papiri ali ne znam.Problematicne su 2 zgrade iznad Premijuma 1i2,a to su prva bela sa crnim terasam u obliku slova E pa je zovemo E zgrada i sledeca koju zovemo P a nalazi se izmedju E zgrade i onih kao baraka zgrada sto je radio Energoprojekt.Problem sa E zgradom je sto kasni sa radovima i useljenjem skoro godinu dana,ali ljudi kazu da su papiri cisti.Najgora je P zgrada koju je Milica jutros slikala.Ona nema gradjevinsku dozvolu,na klizistu je,i o njoj se nista ne zna,vazno da smo mi kaparisali
U kojoj lameli ste kaparisali stan? Pozdrav!Molim vas za informaciju kako znate da je zgrada P na klizištu? Logično bi bilo da je ceo potez Višnjičke banje na klizištu onda. Mi smo takodje kaparisali stan u P zgradi, ali pre toga smo dosli sa prijateljem gradjevincem da pitamo za savet vezano za kvalitet itd. Rekao nam je da je zgrada dobra i da za te pare bolji kvalitet nećemo naći, te smo se odlučili za nju.
Inače gradjevinska dozvola se ne može dobiti ako se ustanovi da postoji klizište. Danas su nas zvali iz Sunnyvilla da nam kazu da će nam poslati da odabremo pločice kao i da će predugovor biti sledeće nedelje, ali ne verujemo dok ne pozovu ponovo. Pozz
Iskreno da vam kaze ne znam,ali je druga zgrada sa leve straneU kojoj lameli ste kaparisali stan? Pozdrav!
Da, to je zgrada P.Iskreno da vam kaze ne znam,ali je druga zgrada sa leve strane
Da, ove na početku su dosta završene, ako se jave sledeće nedelje, pišem ovde iskreno se nadam tomeDa, to je zgrada P.
Ja sam kaparisala u lameli A1 (prvi ulaz sa leve strane zgrade) koja je ja mislim dosta i završena, pa bi trebalo da pozovu ako su i vas zvali.
Halezmo je pre neki dan postavio sliku gde se vidi da je kliziste tacno iznad P zgrade,pise da je sanirano pre 2009.ali u kakvom je to stanju ne znam.Iskreno sad ste me malo umirili jer ste doveli strucno lice da proceni gradnju.A dozvolu nemaju i ko zna sta je tu sve ustvari po sredi.Molim vas za informaciju kako znate da je zgrada P na klizištu? Logično bi bilo da je ceo potez Višnjičke banje na klizištu onda. Mi smo takodje kaparisali stan u P zgradi, ali pre toga smo dosli sa prijateljem gradjevincem da pitamo za savet vezano za kvalitet itd. Rekao nam je da je zgrada dobra i da za te pare bolji kvalitet nećemo naći, te smo se odlučili za nju.
Inače gradjevinska dozvola se ne može dobiti ako se ustanovi da postoji klizište. Danas su nas zvali iz Sunnyvilla da nam kazu da će nam poslati da odabremo pločice kao i da će predugovor biti sledeće nedelje, ali ne verujemo dok ne pozovu ponovo. Pozz