MilosMilica
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 05.12.2021.
- Pohvaljen
- 138
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=911031#p911031:2f5st1ve je napisao(la):Mkrstic » Pet Dec 24, 2021 11:54 am[/url]":2f5st1ve]Dobar dan,
Na osnovu iskustva ljudi iz faze premium 1 koje koliko vidimo nije bas najbolje sa rokom i penalima, imam pitanje vezano za premium 2 sta je najbolje uraditi.
Mi planiramo rezervisati stan u preimumu 2, nakon toga ide predugovor u roku od 40 dana.
Ono sto je meni jako problematicno je to sto jasno ne postoji definisan rok zavrsetka zgrade, nas agent ne moze nam reci osim leto 2023 - ali videcemo kako ide.
Ono sto je takodje rekla da se krajnji rok zavrsetka stavlja tek u ugovoru, kada ce se tacno znati koliko su radovi odmakli?? Ugovor se skalap na 80% izgradjenosti.
Ono sto je pitanje je da li ste definisali u rezervaciji ili predugovoru kranji rok za izgradnju. Ne bih da dodjem u situaciju da u momentu sklapanja ugovora (koji se nece sklapati do samog kraja, odnosno 80% zavrsenosti) stave 2024 kao krajnji rok a prilikom rezervacije govorili smo leto 2023.
Hvala vam unapred!
Ja sam u procesu kupovine stana u Premium 1,u cetvrtoj fazi..
Prilikom potpisivanja predugovora, definisan je rok izgradnje, na stranu sto ce se on probiti, kao kod svakoga, ali definisani su rokovi vec u predugovoru.