Nikoletina » Ned Dec 19, 2021 11:50 am[/url]":3kayrtx5]Zdravo svima,
Nov sam na forumu, slučajno sam nabasao na njega tražeći info o roku važnosti Gigatron vaučera za popust koje smo dobili od investitora.
Žao mi je što nisam znao ranije, ima ovde puno korisnih informacija.
Kupac sam stana u lameli 12 (koliko sam razumeo, faza 1), proces sam počeo u decembru 2020. godine, ugovor je potpisan u maju ove godine, a useljenje je po ugovoru planirano najkasnije do 30. 06. 2021.
Bio sam nekoliko puta, pretposlednji put mi je rečeno da je planirano da useljenje krene oko 15. decembra, početkom ovog meseca mi je agent prodaje rekla da je bilo planirano za oko 15. januara ali da će se verovatno kasniti, ovog puta bez ikakvog roka. Moja je pretpostavka da neće biti ničega pre proleća, što je i bolje, jer je malo falilo da kupim tehniku koja bi stigla u julu.
Neko je na nekoj ranijoj stranici pitao za održavanje u drugim kompleksima... Znam da npr. Central Garden kompleks ima portire koji upravljaju rampama i ulazima u kompleks, održavanje dvorišta, održ. zgrada itd. i da plaćaju održavanje zgrade oko 14k dinara mesečno.
Iskreno, ne vidim zašto se ne bi postavila rampa sa daljinskim upravljanjem na ulaz parkinga i time izbeglo angažovanje portira.
Takođe, ako se angažuje slubža fizičko-tehničke zaštite, da li oni pružaju garancije da se ništa neće desiti na čuvanoj imovini? Da će svaku štetu otkloniti o svom trošku (stvarno sumnjam u to), ili su tu samo kao strašila koja bi služila da plaše klince, a bez ikakve odgovornosti?
Pozdrav budućim komšijama,
Nikola