Hlodoveh » Пет Дец 03, 2021 10:06 am[/url]":3mpdy3wk]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=904708#p904708 je napisao(la):
Vesnik » Pet Dec 03, 2021 9:01 am[/url]":3mpdy3wk]Zanimljiva diskusija... A od predloga ni traga. Da se mi komsije udružimo kako bi podsticali kreiranje nekih boljih uslova... Koliko god je to moguce... Primetih grupu na fejsu Visnjica i Visnjicka banja... Tamo ima ljudi koji su se na pravi način borili... Ukoliko nas bude više možemo pokrenuti nove rasprave oko relevantnih pitanja...
Mozda da se organizujemo preko privatnih poruka ili razmenimo kontakte pa nastavimo dalje... Pozdrav za sve koji žele da naše naselje odlikuju dobri uslovi za život i dobri ljudi.
Ja sam dao predlog da se jedna strana trotoara prenameni u parking za automobile, pod uglom od 45 stepeni, moze da stane dosta vozila, nece biti dovoljno u jednoj ulici, to moraju da urade u svim ulicama u naselju Sunnyville. Na drugi kraj nek stave stubice, jedan trotoar po ulici je sasvim dovoljan za ovo naselje.
Ili da se suzi ulica i da se napravi pola parking pola trotoar sa obe strane (losija opcija po meni).
Cinjenica je da treba pricati sa nekim da se napravi jos parking prostora pa i na ustrb zelenih povrsina, nazalost.
Ovo sto neki pricaju da ljudi koji ce da izdaju stanove uvaljuju kosku ostalim komsijama, to nije tacno, ja ako danas izdajem ne znaci da necu mozda sutra ja ziveti bas u tom stanu, a i ko izdaje stan u cilju mu je da naselje izgleda sto bolje kako bi odrzali sto bolju cenu rente.