Tako je nama saopsteno, kad smo pitali kad se krece sa zidanjem zgrada ispod nas. Tad su nam rekli da im je plan da krenu odozdo zidaju od Mirijevca, ne znam odakle im tacno krece plac. A ta planirana ulica postoji u zvanicnim renderima, potrazite video negde, cak ima i na slikama... ide mislim Slanacki put, pa jedan red zgrada niz Slanacki i onda ta ulica koja bi isla paralelno sa Slanackim putem i gore izlazi na nasu ovu novoizgradjenu ulicu. Sa onog kraja s druge strane gde ispred B i A zgrada privatnika nije plan da se probija neka ulica na dole. Za prostor ispred EP zgrada nam je receno da je tu planiran objekat komercijalnog sadrzaja i da su u pregovorima dal sa nekim vecim marketom.
Samo pricam sta nam je saopsteno...a da li ce i kad ce tu nici nesto bog sveti zna. Mislim da je i njima jasno da ce bez komercijalnih objekata mnogo teze prodavati stanove. Jer nasalje ce biti ogromno, necemo sigurno svi moci da se snabdevamo u jednom Shop and go marketu.
Nesto ne mogu da se nerviram...sta bude bude...bitno mi je da se za dve, najvise dve i po godine vozimo metrooooom Makishe here we come
Samo pricam sta nam je saopsteno...a da li ce i kad ce tu nici nesto bog sveti zna. Mislim da je i njima jasno da ce bez komercijalnih objekata mnogo teze prodavati stanove. Jer nasalje ce biti ogromno, necemo sigurno svi moci da se snabdevamo u jednom Shop and go marketu.
Nesto ne mogu da se nerviram...sta bude bude...bitno mi je da se za dve, najvise dve i po godine vozimo metrooooom Makishe here we come