[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=647825#p647825:ia15ww64 je napisao(la):
goxy63 » Pon Avg 12, 2019 9:39 am[/url]":ia15ww64]@Kole, cisto sumnjam da je Energoprojekt glavni izodjac tamo a da su ugrabili koji poslic u to ne sumnjam jer na takvim mestima i najlosija firma moze da nadje mrvice i uzme koji dinar.
To sve o cemu ti pricas kad je rec o cenama manje vise stoji, ja licno smatram da je recimo Borca za nijansu losija lokacija od ovoga, i to pretezno zbog mosta a tamo je m2 700-800eur.
Po meni East Side vredi koliko je skuplji bss kao i Aviv koji je malo i jeftiniji jer im je lokacija daleko bolja a nema ni groblja (koje meni smeta) u neposrednoj blizini.
Za 20-30 god to i mozda bude kako kazes, bilo bi lepo, ali treba to doziveti jer svi znamo kako se stvari u ovoj zemlji ili gradu razvijaju.
Vi koji ste tamo ja vam zelim sve najbolje, samo rekoh sta se meni ne svidja i zasto se nisam odlucio za tu lokaciju
Брте,које глупости ти пишеш. Поредиш Крњачу,Борчу и Овчу,са овим ексклузивним насељем ! ?! Видим да нниси београђанин,чим ниси знао где се налази гробље,али за нас старе београђане,град се завршавао са Калемегданом,одакле смо имали леп поглед на реке,шуме и њиве и те далеке дестинације,које нисмо сматрали за Београд(земунци су нешто посебно)На Нови Бгд. смо се некако и навикли,али на смрдљива ча-ча-ча.насеља,без канализације,не можемо никако.И дан данас тамо кад сам немам осећај да је то Београд,јер шта се тамо значајно налази да би смо морали да идемо тамо ? Можда сутра ,кад би се тамо изградио национални стадион,нови просторни зоо врт,или зграда опере,али сад је стање такво да у тим баруштинама фале само крокодили.Овде код нас на брду је ако ниси знао,температура 4 степена увек нижа,него доле у подножју и лети и зими. За ратлику од Сарајева или Зенице,који су у долини и немогу да дишу од магли и смога,ми овде удишемо савршено чист ваздух. ( Додуше ових дана мало смрдљив,због других привремених ствари) Константно пирка ветрић,за разлику од центра,да неможеш свећу да запалиш без неког заклона у било које доба године и то сви знају,који су имали прилике да долазе овде на гробље.
Пре него што је овде било гробље,ВМА је овде вршила испитивања и дошли су до закључка да ту постији ружа ветрова,исто као изнад Радан планине и хтели су ту да подигну своје истурено одељење за плућне болеснике-санаторијум,али нису могли да се договоре са власницима парцела око цене,које су онда скупље продали за гробље.
Иначе,кад се све сагради као што треба-прошири сланачки пут у више трака,изгради петља и мост код Роспи Ћуприје,изгради се цело насеље од 25000 становника,школа,пијаца,обданиште итд.изгради се веза са смедеревцем и нишким путем,среди Ада Хуја,као Ада Циганлија, биће то једно од најлуксузнијих насеља у Београду,боље од Белвила.Још кадузмемо у обзир да су најскупљи квадрати неколико км око станица метроа,а прве две линије ће почињати управо на Ада Хуји. Ада Хуја-Железник(преко Макиша) и Ада Хуја -Земун Поље. шта има онда да ти причам.Можда ти мислиш да ,али кад ће то све да буде,али да ти кажем да је већ одлучено да изградња петље и моста и проширење сл пута,мора да крене најкасније до 21 год,због опасности по људе и околину Панчевачког моста,који је скроз пропао и сасвим зарђао,да су почеле већ да му отпадају металне конструкције саме од себе и да делимичне реконструкције као до сада не долазе у обзир,већ мора да се скроз затвори што пре и детаљно обнови да би био као нов.Пошта је Пупинов мост прилично далеко он не може да буде алтернатива,па су решили прво да се изгради нови мост и приступни путеви,па онда да се затвара панчевац. Толико о томе и да ми будемо живи и здрави још дуго,дуго година,па да се онда чујемо и видимо ко се за****,а ко није.
а