[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=622549#p622549:2l46pvhr je napisao(la):Olimp10 » Sre Maj 15, 2019 8:16 am[/url]":2l46pvhr]Dobar dan svima.
Ja sam kupio stan kod Privatnika u A zgradi.
S obzirom da nisu bili postavili plocice izabrao sam kombinaciju i za kupatilo i kuhinju - fleksibilni su i moze da se dogovori.
Kada sam gledao stan zaljubio sam se u to sto je izdignuto i sto ima prelep pogled na Dunav a i drago mi je sto 4 trake idu do Slanackog puta.
Mislim da ce se sve srediti i da ce naselje biti top sa velikim potencijalom kada se sve izgradi. Mozda sam suvise optimistican i euforican ali ono sto vidim je da ce se u ovaj deo grada ulagati pored BIGa se gradi veliki objekat (ne znam koje namene nisam citao prethodne postove). Ada Huja ima veliki potencijal ne zaboravite pre 10ak,15ak godina Novi Beograd je bio najjeftiniji a sada je najskuplji . Tako da mislim da ce ovo naselje biti prijatno za zivot ali i odlicna investicija.
U ovom trenutku je bitno da odrade te neke sustinske stvari bez fuserenje. Da li neko ima tacnu informaciju na koliko ce biti udaljeni sledeci objekti prema DUnavu nadam se da nece zakloniti dunav skroz.
Pa ako urade sve po projektu (zelenilo, igraliste, skola...), bice super.
Ne bi smeli da nam zaklone pogled, obecano je da nam nece biti zaklonjen pogled kada smo pregovarali o kupovini stana... Videcemo