Da li nema dovoljno garaža po zgradi, ili neka zgrada ima, a neka nema garažu? Prosto mi je neverovatno da je toliko veliki broj ljudi zainteresovan da kupi garažu. Pretpostavljam da su napravili neki propust sa brojem mesta.Tebi i još nama 100nak…
Zbog istog problema sam odustao od kupovine stana u Premijumu, pričao sam u maju detaljno kako su se diletantski odnosili prema kupcima..... Parkinga ima dovoljno, kad dođeš da platiš učešće baš i nema.....Sve u svemu u naselju nema dovoljno mesta za sve stanare sa vozilima pa parkiraju po ulici i trotoaru, haos generalno. Pored investitora, nisu mi jasni ni stanari koji imaju vozila, a kupuju stan u zgradi bez resenog pitanja gde ce isto ostaviti...
Ovo je baš veliki propust iz mog ugla. Mislio sam da je broj garažnih mesta makar jednak broju stanova po zgradi i da postoji 2 podzemna nivoa.Oko 20tak stanova po zgradi, parking mesta u garazi ima 12 u svakoj, ako ne racunamo lamele koje imaju dvoja garazna vrata pa postoji jos 12 mesta napolju, oko 30% lamela
da li se zida i iza P2Pozdrav svima,
Da li je neko od forumaša u procesu kupovine stana u lamelama iza P1? Da li se okvirno zna kada je planiran završetak radova?
Vidim da su radovi još delimično u nekoj sivoj fazi (lamela D), a organizovana je prodaja za 6. oktobar, pa ćisto da imam neke okvirne smernice, ukoliko postoje.
Hvala unapred
Pogledajte prilog 173460
1) Moze li neko da obelezi na ovoj slici oznaka zgrada i lamela .Ovde se samo vidi A,B,C,D .Pozdrav svima,
Da li je neko od forumaša u procesu kupovine stana u lamelama iza P1? Da li se okvirno zna kada je planiran završetak radova?
Vidim da su radovi još delimično u nekoj sivoj fazi (lamela D), a organizovana je prodaja za 6. oktobar, pa ćisto da imam neke okvirne smernice, ukoliko postoje.
Hvala unapred
Pogledajte prilog 173460
Ljudi, sve se to da rešiti, ne može nekolicina da ugnjetava većinu.... Na žalost, bili su tu pre svih nas koji ćemo se tu useliti, ali ukoliko niko ne preduzme ništa od strane gradskih institucija, neko će morati...Pored toga što se spaljuju kablovi u Malom Leskovcu, ono što su sad počeli da rade je spaljivanje guma odmah ispred naselja, čisto kao neki vid osvete zbog prijavljivanja spaljivanja kablova... uzas. Ceo taj deo je u problemu, a na opstinskom nivou se nista ne preduzima kao ni na gradskom. Sve im je dozvoljeno.
Oni koji kupuju?Koja pogana gradnja. Ko ovo podrzava?
kuhinja je već ugradjenaUkoliko ti treba za plocice u kuhinji, besplatno ugradjujem kad radim kuhinju