Gocalogo72
Novice
- Učlanjen(a)
- 06.06.2023.
- Pohvaljen
- 0
Da li neko ima informaciju, kada se očekuje završetak radova u ovoj zgradi (p zgrada)
Da li neko ima informaciju, kada se očekuje završetak radova u ovoj zgradi (p zgrada)
Imate viber grupu. A kada se očekuje zavrsetak radova je najveca enigma na koju niko nema odgovor!Da li postoji neka posebna grupa za kupce stanova u p zgradi?
Hvala.
Kako doći do viber grupe?Imate viber grupu. A kada se očekuje zavrsetak radova je najveca enigma na koju niko nema odgovor!
Posaljite mi svoj broj telefona i dodacu Vas u grupu.Kako doći do viber grupe?
Hvala
Ako imate neke slike okačite? Koliko se kod vas otprilike čeka na primer na kuhinju od dana kada uzmete mere pa do ugradnje?! Hvala na odgovoruPostovane komsije, posto sam ugovorio izradu namestaja za tri stana , uzimajuci mere prostora mogu reci da su stanovi sasvim solidno finisirani.Propusti su vrlo mali i lako se mogu sanirati. Kao sto sam ranije rekao sve je funkcionalno i dobro isplanirano. Ukoliko nekom treba izrada namestaja po meri preporucujem se. Ponuda je: Besplatno uzimanje mera,besplatni saveti ergonomije i dizajna ( ili po planovima vaseg dizajnera), potpuno besplatna krojna lista ( dajem je bez obaveze da vam ja radim), 10 do 20% popusta na materijal kod dobavljaca, kompletna bela tehnika po 30% nizim cenama, postovanje rokova,placanje na racun , usteda na materjalu gde je to moguce i ono najbitnije moje ruke su 20% od materjala koje placate na kraju ako ste zadovoljni izvedenim stanjem. Pre posla vodim vas da vidite uradjene stanove. Ponuda vazi za Beobulid forumase.
Od sinoć sam u nekoj viber grupi Zgrada P sunnyville, ako je to to, ali ne mogu da pohvatam ništa, jer uopšte nismo upućeni ni u štaIma novosti, pošaljite mi broj telefona pa cu Vas dodati u Viber grupu za P zgradu.
Samo info da se Premium 1 kompletira i staklima za gelendere čime smo na 100% funkcionalnosti.
Tu su voda, struja, grejanje, lift, parking, trava, drveće, ne znam da koš nešto nedostaje.
Nadam se da će i Premium 2 brzo da se useli.
Pogledajte prilog 173165