Šta je novo?

Sunnyville Višnjička Banja [stambeni kompleks]

Zna li neko šta se planira sa onim nastavkom puta što su uradili posle Premiuma 2? Da li ima izgleda da se to spoji negde na Mirijevu ili je to samo odrađeno kako bi se uz taj put podigla još neka zgrada...
 
Zna li neko šta se planira sa onim nastavkom puta što su uradili posle Premiuma 2? Da li ima izgleda da se to spoji negde na Mirijevu ili je to samo odrađeno kako bi se uz taj put podigla još neka zgrada...
U planu je da se spusti na Mirijevski bulevar, jedino niko nema pojma kada. Takođe će se i Slanački put širiti za po još 2 trake, što je takođe nepoznatog datuma.
 
Ni ne sanjajte o silasku do Mirijevca. Deca će to doziveti 🤣
Proširenje Slanačkog bar do Sunnivila bi značilo. Posle njega ima puno kuća da se ruši do Lešća.
 
Ne sanjam ni o čemu i upućen sam ja šta je u planu i svestan koliko je to daleko.
Pitanje o putu koji je ispod Premiuma 2 urađen sam postavio čisto da vidim da možda nema neko neku korisnu informaciju. Ja sam ubeđen da je urađeno tih oko 300m posle Premiuma 2 samo da bi se uz tu ulicu podigla još neka zgrada i da će taj put još dugo ostati slepa ulica.
To što je urađeno, urađeno je još u aprilu-maju i nakon toga je zaustavljeno, tako da ne deluje da će nastavljati dalje. Do spajanja sa Mirijevcem ili nekom drugom ulicom ima mnogo i što se tiče dužine i što se tiče imovinsko-pravnih odnosa.
 
Komsije , malo su se ubrzali sa finisiranjem P2. Ovih dana cesce dolaze majstori i otklanjaju nedostatke. Moler pedantno krpi rupe. Stan u kome radim kompletan namestaj musteriji ponudio je da pregletuje trecu ruku u dnevnoj sobi BESPLATNO. Tip je iz Turske i sprijateljio se samnom jer malo govorim turski pa gleda da sto duze boravi samnom dok radim. Bili i keramicari,parketari i namestali struju. Ima sanse da za Novu se useljavate.
 
Faza 1 se već useljava, mi iz faze 2 odrađujemo primopredaju. Sve gotovo, čekamo struju 😊
Koliko vam je bio realan period kašnjenja, od onoga što je dogovoreno?
Supruga i ja smo u procesu da kupimo stan u lameli C iza P1, pa me zanima kako taj deo funkcioniše, jer će biti toga 200%.
Hvala unapred na pomoći :)
 
Realno mesec-dva. Mi smo kupili prošle godine u septembru, i tad nam je rečeno da će useljenje biti u avgustu. Tako da nisu mnogo pogrešili.
 
Pa ne znam šta da vam kažem, kod nas je prošlo extra dok kod komšija u P1 nije baš išlo kako treba.
 
Sto se tice cena trenutno su od 1950 do 2100, u manjim stanovima daju neku bosch belu tehniku a u vecim garazno mesto gratis. A sto se kasnjenja tice vise zgrada je u citavom kompleksu kasnilo 12+ meseci. Izuzetak je bio premium 1. A najlosija situacija je u takozvanoj P zgradi u kojoj ce kasnjenje biti poprilicno!
 
Struja pustena u p2 u lamelama sa vecim brojevima. Stanovi su bez struje. Radi samo rasveta u hodnicima. Krpe nezavrsene stanove. I dalje Vam nudim namestaj po meri po sistemu kljuc u ruke i bez potrebe da zovete bilo kog majstora za struju,vodu,tehniku,plocice. I cena je samo 20% sa besplatnim doradama.Za komsije ponuda i saveti besplatni i bez obaveze da ja radim. 🙂. Usput dajem i resenja dizajna i ergonomije profesionalnih dizajnera .
 
Za razliku od pre sada se ulazi u premijumu zakljucavaju u 17h. Mnogi su doneli namestaj i tehniku ili opremaju stanove pa da osiguraju. Upisuju ukoliko su dali nekom kljuc od ulaza i kad ga vratio.
 
Pitaj vlasnike ali nikom ne daju dzabe. Koliko znam svi su kupovali. Neki nisu kupili uz svoj stan nego dalje jer ih nije bilo.
 
Mi pitali vise puta i odgovor je bio da su sve garaze prodate.
 
Komšije iz P2, postoji grupa za našu zgradu i pokušavamo da sakupimo što više ljudi, tako da molim administratora da ne briše moju poruku, ja neću ostavljati link, već mi se mogu javiti komšije da ih ubacim. Hvala najlepše!
 
Posto su svi na telegramu da vam dam izvestaj danas za premijum 2. Dosli su elektricari da nesto rade i otisli su brzinom munje tako da ce radove prolongirati. Naime kad su nesto hteli da rade u instalaciji koja je sakrivena gipsanim kutijama izleteli su pacovi koji su bili unutra. Majstor je rekao da ne pipa nista, da on nece da radi i da traze drugog. Inace pacovi trckaraju okolo kontejnera,garaza i ulaze u stanove koji su otvorenih vrata da se valjda greju ili pokupe mrvice hrane od majstora. Bio mi je i neki interesent za izradu kuhinje koji mi je rekao da nemam pojma i da ce naci boljeg majstora. Naime, tip je neznam kako, ubedio da mu ozidaju zid u kuhinji tako da je odvoji od dnevne sobe. I sad je kuhinja 250 cm sa 90cm. Da, nije greska , sa 90 cm. Rekao sam mu da su donji elementi duboki 60 cm i da u 30cm ne moze raditi u kuhinji. Rece da su mu rekli da ima masina za sudove od 45 cm. Rekoh da je to sirina a da sva tehnika je 60 dubina. Rece da nemam pojma i ode . 🤦🤷‍♂️
 
Vrh