U planu je da se spusti na Mirijevski bulevar, jedino niko nema pojma kada. Takođe će se i Slanački put širiti za po još 2 trake, što je takođe nepoznatog datuma.Zna li neko šta se planira sa onim nastavkom puta što su uradili posle Premiuma 2? Da li ima izgleda da se to spoji negde na Mirijevu ili je to samo odrađeno kako bi se uz taj put podigla još neka zgrada...
Koliko vam je bio realan period kašnjenja, od onoga što je dogovoreno?Faza 1 se već useljava, mi iz faze 2 odrađujemo primopredaju. Sve gotovo, čekamo struju
Ako je tako, to je odlično... verujem da može varirati u zavisnosti od lamele, ali nadam se da neće biti više od dogovorenog..Realno mesec-dva. Mi smo kupili prošle godine u septembru, i tad nam je rečeno da će useljenje biti u avgustu. Tako da nisu mnogo pogrešili.
SValery, ja sam uzela stan u Lameli 6. Možete li mi poslati privatnu poruku?Komšije iz P2, postoji grupa za našu zgradu i pokušavamo da sakupimo što više ljudi, tako da molim administratora da ne briše moju poruku, ja neću ostavljati link, već mi se mogu javiti komšije da ih ubacim. Hvala najlepše!
I sad je kuhinja 250 cm sa 90cm.