Šta je novo?

Stranci u (o) Beogradu

Грци путовали Ер Србијом преко Београда за Барселону и у повратку провели 2-3 дана у Београду. Садашња туристичка понуда је ОК али морамо је још више развијати!

Da li neko prati Charles Cathera? Na početku mi je bio baš simpatičan, stvarno se fascinirao Srbijom i lepo je predstavljao. Onda je dobio državljanstvo od Vučića kao počasni građanin, i sad, naravno, ne sme da zucne o bilo kakvim protestima ili lošim stvarima. Stalno ponavlja da je 'van politike', a u isto vreme non-stop kači neku srbendsku propagandu – Kosovo, Rusija i te priče. U jednom trenutku postavljao je Zelenskog svaki dan kako je kloun?? Koliko propaganda okruženja sa kojom se družim ima uticaja na čoveka....
Sad vidim da je i onaj TikToker iz Indije dobio državljanstvo... Taj što snima klipove gde postavlja pitanja prolaznicima....

Овај је такође о Београду снимао али је занимљиво како је представио Суботицу која са Палићким језером има заиста фину туристичку понуду. И престоница би могла мало да се угледа на Суботицу по питању комуналног реда и уређења центра града!!!

Koje budale mi imamo u ovoj državi i ovaj prvi "Cherry Kiss" blejač ispred hotela i tek bu******** iz kioska na kraju...

Da li neko prati Charles Cathera? Na početku mi je bio baš simpatičan, stvarno se fascinirao Srbijom i lepo je predstavljao. Onda je dobio državljanstvo od Vučića kao počasni građanin, i sad, naravno, ne sme da zucne o bilo kakvim protestima ili lošim stvarima. Stalno ponavlja da je 'van politike', a u isto vreme non-stop kači neku srbendsku propagandu – Kosovo, Rusija i te priče. U jednom trenutku postavljao je Zelenskog svaki dan kako je kloun?? Koliko propaganda okruženja sa kojom se družim ima uticaja na čoveka....
Sad vidim da je i onaj TikToker iz Indije dobio državljanstvo... Taj što snima klipove gde postavlja pitanja prolaznicima....

Charls Carter je pobegao iz woke amerike, ne verujem da ce u Srbiji da ima antisrpske stavove jer je ovde dosao upravo zbog antizapadne antiwoke atmosfere, pobegao od libtardizma. Ne znam kakvu dilemu imas ali da te podsetim da proruski stavovi i dogodine u prizrenu nema nikakve veze sa sns-om, i vecinski su zastupljeni stavovi u zemlji Srbiji a i sire, u Srpskoj i Crnoj Gori.

Inace zajednicka tacka svih doseljenika posebno sa kanala attic life, evo skoro pa svih videa sa ove poslednje 39te strane je potraga za zemljom u kojoj zamah wokizma jos nije dostigao kriticnu tacku i to nije ono sto je karakterisalo samo charles-a, nego i sve ostale, a Rusija je takodje na spisku antowoke zemalja kao i Srbija. Doduse, ova vlast radi debelo na razgradnji toga, ali jos tumor nije stigao da zahvati celo tkivo, nadamo se i da nece stici dok gmazovi ne odu uskoro u istoriju, i to neslavno zapisani.

Poslednja izmena:
u posledjih par meseci sam upoznao dosta novih ljudi po parkovima i igralistima za decu na nbgu, i ono sto sam primetio je ogroman hejt prema rusima. I svi imaju iste recenice, “deca su im bahata po parkovima, misle da su iznad svih”. U jednom trenutku sam poceo da mislim da je krenula placena propaganda :D

ja nisam imao losa iskustva sa njima

Ко зна на какве снобове су наилазили. То је више класна него национална разлика.

Vrh