Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.247
Slikom uništavam njen i njihov kredibilitet da komentarišu tuđe kuhinje. Kao ono kada Rusi ili Rusofili povedu priču o modernoj estetici i onda im neko okači sliku izvorno njihovih automobila, i tu staje svaka rasprava.Slikom dokazuješ tačno šta?
Da neko smatra kisele krastavce i neku rakiju za nešto što bi radije jeo od srpske kuhinje?
I to im je toliko bolje i nedostaje im toliko da i ovde to jedu i piju umesto naše kuhinje?
Pa to je ona i napisala, a i ja ti kažem da su ukusi različiti.
I pogodi šta - niko tada ne popuje "ukusi su različiti". Jer su njihovi moderni ukusi za mnoge stvari po svim univerzalnim merilima - nula.
Snobovsko ponašanje je to što je ona izlupetala o hrani i o frizurama jer ceo svet zamišlja i doživljava po onome što zna iz Rusije.Zar snobovsko prenemaganje o hrani ne bi bilo da jedu neke gluposti samo zato što je "in" a ne ono što jedu od prvog pića koje su popili u životu.
Zapravo ne, kad je neko nakrivo nasađen ili odrastao u oskudaciji ili lošem ukusu, njemu će taj krastavac i vodka biti vrh vrhova. Ona u svojoj gluposti i intelektualnom siromaštvu verovatno iskreno veruje da je Ruska kuhinja nešto super.Sto ljudi sto ćudi. I dalje misliš da se neki pretvaraju da im je taj krastavac ukusan?
Ne mislim, znam. Obišao pola sveta, ukljuujući i njihovu Rusiju, čitao i učio sve i svašta, pričao sa mnoštvom ljudi. To što ona govori je manifest jedne frustrirane a uskogrude i glupe osobe, koju je u nekom momentu iznerviralo nešto u Srbiji (što je razumljivo) a nije mogla to da reši parama kako je navikla, pa je odlučila da smuti paprikaš izjava i ocena o Srbiji u koji je ubacila i dve nebuloze (što nije u redu).Što se frizura tiče tvoje je da misliš šta hoćeš.
Nah, složio sam se sa 5 od 7 stvari koje je rekla. Preostale dve su prosto maliciozne laži i izmišljotine jedne Ruske seljančure koja misli da mnogo zna a u stvari je glupa ko noć.Ti si se u suštini i složio sa onim što je napisala i onda te je to valjda iznerviralo (da li istina, da li gordost što neko nešto govori loše o onom što ti smatraš svojim) i dobio si izliv žuči jer neko ne voli neku hranu i muške frizure
Naravno, takvih su prepune društvene mreže, nije to ništa novo. Samo što u ovom slučaju pljuje po domaćinima koji su je primili, a pritom u zadnje 2 stavke ne iznosi objektivne istine nego laže kao pas.
A nije ni prva ni poslednja na..kana i nadobudna Ruskinja u Srbiji. E da se to ne bi raširilo, mora da se reaguje kada iznose laži ili se ponašaju bahato na bilo koji način.
Poslednja izmena: