ukakilasamse » 13 Mar 2021, 11:37[/url]":t7o5v8pd]I tako dalje sta? Nijedan stranac nece da ode na "banjeusrbiji.com" da vidi ponudu kakve gluposti sacuvaj boze. Stranci se informisu u medijima na maternjem jeziku, a oni koji znaju engleski gledaju Youtube i citaju sadrzaje u anglofonim medijima. A u klasicnim i socijalnim medijima promovise se uglavnom jeftina hrana i nocni zivot. Nemoj da mi pricas svasta, to je valjda jasno svima. Ja zivim u zapadnoj Evropi, u zivotu nisam bio u Srbiji a sve sto znam pronasao sam znanjem srpskog (maternjeg) jezika dok moje komsije misle da se Srbija nalazi u Rusiji negdje jer pocinje sa slovom S kao Sibir. A ovi sto su culi za Srbiju znaju samo za Beograd i da je bio neki rat jednom i pitaju da li se jos puca. Sta reci a ne zaplakati, kome... Eto koliko drzava radi na promociji, dzaba linkujes te banje i sela.
50% svih turista je domacih i 50% stranih. Od stranih 80% jih dolazi iz okolnih zemalja jugoistocne Evrope i Kine. Onih 20% su raznorazni tipa avanturisti, digitalni nomadi, Extasi i slicno. Za primjer, Albanija ima 4x vise stranih turista godisnje, a Bugarska 7x.