Šta je novo?

Stari savski most - Most Miladina Zarica

Gde sa Starim savskim mostom?

• Povezati Blok 70 sa Adom Ciganlijom

Glasovi: 205 34,9%
  • Povezati Veliko ratno ostrvo sa Zemunom

Glasovi: 76 12,9%
  • Neka druga gradska lokacija

Glasovi: 38 6,5%
  • Pokloniti most drugoj opštini u Srbiji u skladu sa potrebama

Glasovi: 179 30,5%
  • Most treba da ide u staro gvožđe

Glasovi: 60 10,2%
  • Ne znam

Glasovi: 29 4,9%

• Ukupno glasača
    587
Čudi me da Brdjani nisu predložili Banovo Brdo pored onih pasarelica i malih nadvoznjaka (uska saob. grla) da dobiju taj luk ?
Može lepo da se iskoristi cak tramvajska infrastruktura da se prodiži u više pravaca
Ah da .... brdjansku mentalitet,
most nije brendiran 😜

Napali su mesto budućeg kružnog toka kod Starog sajmišta, kopaju i postavljaju tucanik na mesto zelenih površina uz sadašnje saobraćajnice. Posebno mi je toplo oko srca jer razne limene sklepotine/ barake idu pod mač uskoro. Ništa lepše od toga kada se ceo blok sklepotina ruši.

Ništa ih nije sprečavalo da napadnu taj kružni tok i spoje ga sa KT kod Brankovog mosta od kada su srušili sve objekte na trasi, a to se desilo kada su pravili KT kod Brankovog mosta.

Nije baš. Jedan objekat je bio sporan, nemoguće je da ste propustili da je Šapić bar godinu dana kukao zbog toga na svakoj konferenciji. "Majstor uselio stara majku iznad radionice da ispadne da je to stambeni objekat" - ma, čuli ste sigurno tu priču :D Govorio je kako je kako moguće da zbog tog jednog lika most bude završen, a da nema pristup sa NBG :D

Ali, eto, u utorak je na konferenciji potvrdio da je taj spor rešen i da kreću sa radovima.

Vrh