Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 62.757
Samo da to otvaranje ne bude između aprila i oktobra... Da nam se ne pregreje Baklavica.
Uh ovo je trebalo u temu za BPP, ali važi i ovdeDa se kladimo da neće uopšte da stave tramvajske šine dok ne završe i treću fazu.
Ma to ovi sa vlasti namerno rade da bi oponentima prikazali kako su drveni šipovi bili u očajnom stanju pa je most morao da se uklanja.Deluje mi da njih muci uklanjanje stuba ispod vode,nikakav progres do sada nisam video sa onim drvenim sipovima.Lakse i brze isekose beton ,dok ih drvo muci![]()
Već sam pisao o tome, a Mali jeste glavni savetnik za finasije, buđžet i sl., ali u ovom slučaju ne zna šta će biti sa delovima mosta u Batajnici.Ta priča o "mostu u parku" je samo bila zamajavanje opozicije i blokadera, jer se SSM koristio u političkim kampanjama. Isto je i sa pričom kako će taj most povezati Zemun i Lido na VRO.(?!)
Most bi totalno uništio sve vizure sa keja, jer bi ta skalamerija bila dominanta. Osim toga VRO je zaštićeno područje gde je zabranjena gradnja. A, to je i plavno nebranjeno ostrvo i ne znam kako bi neko uopšte mogao da da Gradjevinsku dozvolu. Parcela oko plaže i 200m dalje br.2621 se vodi u Katastru kao "pašnjak 1.klase", a tu hoće da grade most?!Ne zelimo most tu.
Ruku na srce, i sada već bivši most je bio "konfekcijska" konstrukcija.Pogledajte prilog 251660
U sto je most budući sličan sa vec postojećim ....
Da ali ti si prvi pričao kao bg mostovi treba da budu iskorak u vremenu gradnje
Sto je brankov bio gazela isto novi Železnički i most preko ade a sad se zadovoljavamo konfekcijom