Šta je novo?

Stari savski most - Most Miladina Zarica

Gde sa Starim savskim mostom?

• Povezati Blok 70 sa Adom Ciganlijom

Glasovi: 205 34,9%
  • Povezati Veliko ratno ostrvo sa Zemunom

Glasovi: 76 12,9%
  • Neka druga gradska lokacija

Glasovi: 38 6,5%
  • Pokloniti most drugoj opštini u Srbiji u skladu sa potrebama

Glasovi: 179 30,5%
  • Most treba da ide u staro gvožđe

Glasovi: 60 10,2%
  • Ne znam

Glasovi: 29 4,9%

• Ukupno glasača
    587
Uništavaju lep nemački beton :)

ode stub skoro.jpg

ode stub skoro sire.jpg

Зума је лепо приметио о чему се ради код уклањања бетона. Што је стуб виши, то је теже спречити да делови бетона падну у реку. Сада, када је стуб већ доста нижи, могу да крцају багером, јер делови бетона упадају у овај уоквирени део, и могуће их је извадити.

Ne znam šta sprečava da se bar sredi onaj mali potez od Bul. Vudroa Vilsona i mini kružnog toka (kod starog BAS-a) do Karadjordjeve, tu i dalje ide dosta saobraćaja a sve je razrovano rupama plus prastare šine i ostrvo pride, mogu to već da naprave kao što će biti po planu i u neku ruku olakšaju prolazak ka BNV (ujedno i sajmu/adi), a ne da se čeka završetak mosta.

Da nisu oni pomerili malo nove stubove ka obali u odnosu na rendere, što će po meni most učiniti nepotrebno glomaznijim? Opet kompleks veličine? Sava mi izgleda lepo ovde bez mosta…nadam se da bam ne dolazi neka grdosija.

Izgleda da su izbacili one V stubove ispod glavne grede, centralni deo na svim renderina. Biće grdno.
IMG_9999.jpeg

U pravu si, nisu. Ipak mi je nesto sumnjivo, pogledaj sliku rendera, deluju na slici tanje i elegantnije od onoga sto je izvareno.

Vrh