Šta je novo?

Stari savski most - Most Miladina Zarica

Gde sa Starim savskim mostom?

• Povezati Blok 70 sa Adom Ciganlijom

Glasovi: 205 35,0%
  • Povezati Veliko ratno ostrvo sa Zemunom

Glasovi: 76 13,0%
  • Neka druga gradska lokacija

Glasovi: 37 6,3%
  • Pokloniti most drugoj opštini u Srbiji u skladu sa potrebama

Glasovi: 178 30,4%
  • Most treba da ide u staro gvožđe

Glasovi: 60 10,3%
  • Ne znam

Glasovi: 29 5,0%

• Ukupno glasača
    585
IMG_4651.jpg
IMG_4655.jpg
IMG_4657.jpg
IMG_4670.jpg
IMG_4674.jpg
IMG_4675.jpg
IMG_4676.jpg

Заправо поставили. Оригинално мост је требао Тису да премости.

Sad kad krenu da seckaju luk. Zakivci se nigde ne koriste više a ni šrafovi. Da bi se ovaj luk rekostruisao po sadašnjim normama morale bi cele ploče da se menjaju a to se ne isplati i da li će to da se radi ili ne? Ako i budu onda će ono što otpadne odmah vagonima iz Batajnice za Smederevo. To su ogromne površine izbušenih debelih metalnih tabli koje isto tako dobrim delom pojela rđa. Ne znam da li se isplati to išta popravljati i prepravljati pa da negde završi kao most.

“Sada će uslediti rasklapanje i transport do Batajnice, gde se čuvaju i drugi komadi čelične konstrukcije. To će, okvirno, trajati oko tri meseca.”

Како сад Батајница. Зар није требало у Великом Селу?

Ko li je vlasnik tih delova mosta u Batajnici?
A, i budućih delova ovog luka kada se iseče?

Pitaću "Mostogradnju" ko je sa njima dogovorio da se deponuju delovi mosta u Batajnici. A to sigurno nije uradio gradonačelnik.

А што је то отпад? Брине ме такав назив, јер то даје могућност да се отуђи, да се искористи савршено не као мост већ за свев друго. И да приход оде опет за јавне потребе већ некоме у џеп

Sad kad krenu da seckaju luk. Zakivci se nigde ne koriste više a ni šrafovi. Da bi se ovaj luk rekostruisao po sadašnjim normama morale bi cele ploče da se menjaju a to se ne isplati i da li će to da se radi ili ne? Ako i budu onda će ono što otpadne odmah vagonima iz Batajnice za Smederevo. To su ogromne površine izbušenih debelih metalnih tabli koje isto tako dobrim delom pojela rđa. Ne znam da li se isplati to išta popravljati i prepravljati pa da negde završi kao most.

Kako se onda sada sastavljaju veliki metalni delovi ako ne sme ni šrafovima ni zakivcima?

Vrh