Šta je novo?

Stari savski most - Most Miladina Zarica

Gde sa Starim savskim mostom?

• Povezati Blok 70 sa Adom Ciganlijom

Glasovi: 205 35,0%
  • Povezati Veliko ratno ostrvo sa Zemunom

Glasovi: 76 13,0%
  • Neka druga gradska lokacija

Glasovi: 37 6,3%
  • Pokloniti most drugoj opštini u Srbiji u skladu sa potrebama

Glasovi: 178 30,4%
  • Most treba da ide u staro gvožđe

Glasovi: 60 10,3%
  • Ne znam

Glasovi: 29 5,0%

• Ukupno glasača
    585
Ako je beton 2-2.5 tona po kubiku, meni ovaj komad uopšte na fotki ne izgleda toliko veliki :)

Pekan wrote :
,, zbog svega toga ljubazno molim .... ,,

Sobzirom da u iznošenju različitih mišljenja su svi učesnici ostali bez prekoračenja važecih društvenih normi u komunikaciji
naročito nisu upotrebljavane iritirajuce da ne kažem vulgarne reči, šta ti zapravo zamoljavaš ?
Da se čuju (čitaju) samo stvari koje odgovaraju tebi ? Kako narod kaže hoceš da navodiš vodu samo na svoju vodenicu ?
Lepa rabota, tvoja vodenica da radi a tudje ne rade
To nije ni u duhu ovog foruma niti opšteg društvenog poimanja u smislu ukrštanja ideja argumenata i dr.
Tačke , pracenja, izveštavanja i u opšte posmatranja nekog sadašnjeg ili buduceg istog projekta u istom vremenu, su različite
i ako smo ovde okupljeni upravo zbog toga ne mogu biti iste, te ponekad dolazi i do ,,sukoba,, suporitnih gledišta što je jedina ispravno po Sokratovoj ,, ergo dijalektika ,,
Ili misliš dq je utemelhivač Sokrat pogrešio i treba o da stavi - ergo moja vodenica - 🤣

Moj stav i mišljenje, može biti pogrešno vezano za Zaricev most, i ne bežim od toga ako je pogrešan. Al tvoj ,, vatrogasni,, stav da ,,gasiš,, druge koj ne navode vodu na tvoju vodenicu je vrlo loš prvo po tebe a potom za druge.
E da I ako mi više nije stalo da se premosti do Lida sa Zaricevim mostom, za mene to je ispravna stvar i učiniti je dokle god je most u upotreblhivom obliku i stanju.

Последњи поглед на мурал »Замисли жељу.«
1754496568246.png

Туга...

Изгледа је код једног стуба нађена бомба крмача из 2. рата.

Изгледа је код једног стуба нађена бомба крмача из 2. рата.
Савезничка (енглеска) бомба, заостала после бомбардовања Београда септембра 1944.године. Бомба је тешка 500 кила. Сад у суботу-09.08.2025. ће бити уклоњена и уништена.

НА ГРАДИЛИШТУ БЕОГРАДА НА ВОДИ ПРОНАЂЕНА БОМБА ИЗ ДРУГОГ СВЕТСКОГ РАТА: Уклањање у суботу, ево шта ГРАЂАНИ ТРЕБА ДА ЗНАЈУ!​

Последњи поглед на мурал »Замисли жељу.«
Pogledajte prilog 247337

Туга...
Šta je tačno tuga? Ovaj mural je praktično vandalizam i narušio je izgled mosta.

Rađen je u okviru sređivanja Sava promenade i u okviru projekta BNV.

Cilj njegovog postojanja je bio pickanje prostora za korisnike BNV-a dok ako se most pogleda iz daljine, narušen mu je izgled tako što je samo jedan stub dobio mural odnosno okrečen je u drugu boju i samim tim most kao celina ne liči ni na šta.

Vrh