Nije bas tako. Zelimo most samo nov lepsi, osvetljeniji a ovaj krs u staro gvozdje.Mislim da dobri ljudi iz naselja Beograd na vodi nece dozvoliti da im se narednih nekoliko godina ispod prozor gradi bilo kakav most u buducnosti, ako se skloni ovaj tu vise nece biti nikakoga mosta!
Ova vest:Zivi bili pa videli, most ce biti na nekom drugom mestu a ne busevi, tramvaji, haos guzva i autoput kroz stambeno naselje Beograd na vodi.
Председник месне заједнице Београд на води.Ti si stanovnik BNV-a?
Prati ih sa kamera.Председник месне заједнице Београд на води.
Ja sam iskreno za novi i funkcionalniji most, samo se brinem kako će da organizuju saobraćaj dok mosta ne bude bilo. I tako razmišlja većina u mom okruženju. Da li je mogao ovaj da ostane, a da se sa svake strane doda po jedna ili dve trake, ne znam, ali za to je sada kasno.
Ja sam iskreno za novi i funkcionalniji most, samo se brinem kako će da organizuju saobraćaj dok mosta ne bude bilo. I tako razmišlja većina u mom okruženju. Da li je mogao ovaj da ostane, a da se sa svake strane doda po jedna ili dve trake, ne znam, ali za to je sada kasno.
Sami graðani će da organizuju prevoz preko preostalih mostova uz nerviranje što se duže putuje kolima, ali bez namere da ih ostave i preðu na gradski prevoz.
Taman da uživo vidimo kako se roj dronova ponaša pod naletima košave...Smotra pred invaziju letećih Dron-Marsovaca
Pogledajte prilog 216213
Ešaloni u stavu mirno
Pogledajte prilog 216215
Vodnici imaju crvenu kapu
Pogledajte prilog 216216
Provera veza i komunikacionog centra
Pogledajte prilog 216217
Naravno, sve invazije uvek uz pomoć domaćih plaćenika ...
Pogledajte prilog 216219
Pogledajte prilog 216220
Pogledajte prilog 216221
Pesak na početku, pesak na kraju i pesak odmah ispod svega ...
Pogledajte prilog 216222
To je sasvim realno, jer će do tada odlagati izgradnju mosta nad Adom Hujom. Ništa još nije pripremljeno, kao da narednih 10-ak godina neće biti potrebe da se gradi. Da li će onda, kad "prsne" Pančevac, da stave ponton na međunarodni plovni put, uvedu skelu ili brodove, zavisiće od trenutka lucidnosti.Samourušavanje Pančevca će bogami ići po redu. To je moje mišljenje. A posle cemo da se hvatamo za glavu kako nam se to desilo.
Pre će most obilaznice od BP do Starčeva nego taj preko Ade huje. Bar moje mišljenje.To je sasvim realno, jer će do tada odlagati izgradnju mosta nad Adom Hujom. Ništa još nije pripremljeno, kao da narednih 10-ak godina neće biti potrebe da se gradi. Da li će onda, kad "prsne" Pančevac, da stave ponton na međunarodni plovni put, uvedu skelu ili brodove, zavisiće od trenutka lucidnosti.
Taman da uživo vidimo kako se roj dronova ponaša pod naletima košave...
(Šapiću izgleda ne smetaju kamioni firme iz Zagreba)