kkorisnikk
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 05.09.2016.
- Pohvaljen
- 2.466
Ja sam pre mislio da ides na drugu planetu pa ako tamo Ilon stavi starlink ti dodji na forum. To ti niko ne brani
Cinjenica da se raspravljamo ovde oko tog mosta i da postoje neki ljudi koji misle da ovo sto se sad desava ne bi trebalo govori da je rec o politici. Beogradu trenutno treba svaki milimetar tog mosta. Pa makar radio samo za tramvaje i pesake!
Kada sam pomislio da ne moze gluplje od poredjenja sa nacistima, bravo uspeo si da me demantujes ovim svojim postom.
Zbog ljudi kao sto si ti koji guraju politiku u svaku poru drustva imamo ovakvo stanje. I zahvaljujuci takvom narativu Nikolic je dosao bio onomad na vlast i utkao put ovom danasnjem olosu.
Beogradu ne treba postojeci most u ovakvim gabaritima, cak i da se rekonstruisao sto i jeste pre par godina protocnost i proste fizicke dimenzije mosta su ostale iste.
Ali dzaba se prica ovde stranicama unazad kada neko odbija da cuje. Jedan forumas zaboravio sam koji je lepo poentirao kada je rekao da ovi protesti imaju smisla koliko i oni za Valjevsku Gracanicu.
Sada citam i Zumin komentar i svaka mu je na mestu. Da su protesti inicirani za potrebu izgradnje tunela u produzetku podrzao bih bez problema. Ovako da odes do tih aktivista i pomenes tunel gledali bi te vrv vecina njih kao tele. Jer nemaju pojma o cemu im pricas.