mihajloboric87
Advanced
- Učlanjen(a)
- 24.02.2021.
- Pohvaljen
- 4.879
Ako prave pola tunela možda naprave i pola mosta, do sredine, a od sredine do NBG šatl žičara do okretnice GSP-a.
Ако ишта бар ми је драго што ће због радова на рушењу Старог и градњи Новог савског моста морати да среде ово руинирано шеталиште.
Samo se ti zaebavaj...Ako prave pola tunela možda naprave i pola mosta, do sredine, a od sredine do NBG šatl žičara do okretnice GSP-a.
Sto ce morati? Nece moratiАко ишта бар ми је драго што ће због радова на рушењу Старог и градњи Новог савског моста морати да среде ово руинирано шеталиште.
То би била туристичка атракција.Samo se ti zaebavaj...
Буквално су раскопали комплетно шеталиште око моста.Sto ce morati? Nece morati
To ne znaci da planiraju da renoviraju setalisteБуквално су раскопали комплетно шеталиште око моста.
Буквално су раскопали комплетно шеталиште око моста.
Čak i u nekim tamo demokratijama ljudi imaju pravo da se bune protiv neke odluke vlasti, makar glasali ovako ili onako (ili ne uopšte).Јесу ли били избори? Јесу. Је ли мрзело људе да иду да гласају? Јесте. Сад нека се буне до сутра. Исто ће бити и за литијум. Имали су прилике да ово спрече и да нађу идеално решење, али су прокоцкали. Сад нема кајања.Poslednji dani Starog savskog mosta: "Ruše ga jer žele da naprave Beograd na vodi s druge strane reke"
Stari savski most izgleda broji svoje poslednje dane jer su pripremni radovi za njegovo uklanjanje počeli.n1info.rs
Ja baš mislim da hrast nije istrulio. Uvek se iznenadim kako je drvo kvalitetan materijal.Moraju da ruše sve stare stubove. U reci i na kopnu. Jedino se pitam šta će raditi sa verovatno trulim hrastovim šipovima u zemlji koji su osnova stubova. U principu bi i njih trebalo vaditi.
"Stubove, od oko 40 šipova od hrastovine, dužine deset, a prečnika oko 30 santimetara su postavili Danci. Oko šipova su pobijene čelične šipke Larsen talpe, a između šipova je uliven beton."
Slikano pre neki dan:Буквално су раскопали комплетно шеталиште око моста.
Drvo u vodi moze da traje stotinama godina. Drvo na suvom isto. Ali drvo koje se kvasi, pa suši, pa kvasi... ima kratak životni vek ako nema zaštite.Ja baš mislim da hrast nije istrulio. Uvek se iznenadim kako je drvo kvalitetan materijal.
Zar nije bila neka emisija kako neki lik vadi stara stabla iz Dunava koja su vrlo cenjena kod proizvođača nameštaja?
Odgovor si dao u prvoj rečenici.Skidanje šetališta izgleda kao neki privid da se nešto radi. Ima li uopšte potrebe da se sad sve okolo razrovi?
Mislim da će tu da odlažu most tj delove istogSkidanje šetališta izgleda kao neki privid da se nešto radi. Ima li uopšte potrebe da se sad sve okolo razrovi?
Хајде запитај се како је Венеција опстала столећима на својим дрвеним темељима. Јеси ли знао да је то први град на површини мора у свету који има дрвене стубове?Ja baš mislim da hrast nije istrulio. Uvek se iznenadim kako je drvo kvalitetan materijal.
Zar nije bila neka emisija kako neki lik vadi stara stabla iz Dunava koja su vrlo cenjena kod proizvođača nameštaja?
"Опрости, мајко света, опрости,Хајде запитај се како је Венеција опстала столећима на својим дрвеним темељима. Јеси ли знао да је то први град на површини мора у свету који има дрвене стубове?
Pre par godina su izvršili sanaciju šipova na Višegradskoj Ćupriji. Izdržali 5 vekova bez problema....Drvo u vodi moze da traje stotinama godina. Drvo na suvom isto. Ali drvo koje se kvasi, pa suši, pa kvasi... ima kratak životni vek ako nema zaštite.
Али и ово је део БнВ-а. Сећаш се оног ПППППППППППН документа по коме је Парк Републике Српске постао део БнВ-а, како би БнВ имао довољан проценат зеленила.Bukvalno se plašim da ne upropaste možda i najlepše šetalište u beogradu. Eto im njihov BNV pa nek se igraju vođenja grada tamo.