Šta je novo?

Stari mlin

Vertikale na fasadi mlina su još neprimetne. One će razbiti dosadnu industrijsku ravnu površinu.

Količina raznih firmi i firmica koje svaka iz svoje specijalnosti rade po čitav dan na hotelu je veliki. Parking je pun, liči kao da sve pršti unutra od rada.
 
Pa moraju da završe, počeli su da primaju rezervacije za 1.septembar,jedino ako neće da primaju goste na trgu tj platou :wink: .Kad sam prošao u nedelju rekao bih da ih čeka još poodosta posla.
 
140616-SMLIN-18.jpg


140616-SMLIN-02.jpg


Vest i vise fotografija na linku http://www.beobuild.rs/read.php/663.html
 
Malo da zavirimo u unutrašnjost starog mlina, sa FCB stranice Hotela
104413866424865958469094.jpg
 
Slike od jutros
2yl0ad1.jpg

Postavili su ukrasno drvece ispred (lepse je ono ispred Geozavoda) ali je svakako za pohvalu da ima bar malo zelenila :grand:
znvw4p.jpg

sma9m8.jpg
 
Nadam se da ce i ovu zelenu povrsinu koju su pretvorili u blatiste njihovi mjastori srediti
 
Da li je planirano neko renoviranje fasade zgrade BIGZ-a? Cudno je da je investitor hteo da ulozi toliko para da napravi moderan hotel pored ogromne devastirane zgrade. Kako ce se gosti osecati u luksuznom apartmanu dok kroz prozor gledaju kako se BIGZ raspada?
 
Ti si milisave bas netaktican. Bolje da si cutao.
 
Rašo, mozda sam netaktican, ali sta da odgovotim nekom ko je uleteo na forum kao padobranac, nine se udostojio u pretragu da otkica BIGZ, da pročita stranice i stranice diskusije u kojima je jasno objašnjeno zašto je situacija takva kakva jeste, kao i da pogleda ajajnu reportažu od zume.

Pri tome pitanje je zašto investitor A ne pokloni nekoliko miliona eura Petru Matiću da bi gosti investitora A imali lep pogled. Pri tome BIGZ je pod zastitom države, tako da bi u tu igranku trebalo da bude uključen i zavod za zaštitu spomenika.


Pri tome investitor A daje svoj novac i ako on za svoj novac rizikuje ko smo mi da sudimo.
 
Eto, nista vise niti manje i bongo bi bio upucen i zadovoljen.
Hvala i lep pozdrav!
 
milisave vrlo glupo razmisljas.

Ukoliko ne shvatas necije pitanje, ne moras odgovoriti, mozes ignorisati ili ako bas hocews traziti pojasnjenje, a ne na ovakav nacin pokazivati svoje nevaspitanje i plitkoumnost.
 
Milisav je u pravu.
Investitor je preuzeo rizik da gradi luksuzan hotel pored zgrade koja ima prljavu i oronulu fasadu, a nalazi se u privatnom vlasništvu.


Postoji posebna tema o BIGZu
viewtopic.php?f=23&t=830&hilit=BIGZ&start=175
sa odličnom Zuminom foto-reportažom.
 
Nema pravo niko meni da se obraca sa glupa su ti pitanja. Kakav je to nacin? Jel pomenuti milisav misli da je najpametniji?

I sta to znaci padobranac, jel vise postova na forumu znaci vise iskustva u zivotu?

Sramota
 
bongo, nema potrebe da se uzrujavas, niko te nece spreciti da nastavis sa pitanja ali imaj u vidu da je milisav samo napisao ono sto su svi koji su ovaj forum posetili vise od jednom i pomislili videvski niz tvojih pitanja na razlicitim temama. Iz svakog pitanja se odmah videlo da se nisi potrudio da odvojis ni 5 minuta, razmislis, pogledas predhodne postove i mozda sam pronadjes odgovore.. konkretno u vezi pitanja na ovoj temi cudo nisi pitao da li ce investitor da srusi ceo blok od BIP-a do Save posto je realno grdan da grdniji ne moze biti. Milisav i slicni nisu najpametniji ali nisu ni duzni da po milioniti put pisu isto. i da, mozes blokirti milisava i npr mene, i sve druge koji te smaraju ili ti pametuju, pa ces biti okruzen samo istomisljenicima. Toliko od mene, pozdrav i svako dobro..
 
" novi i noviji" clanovi foruma, po mom misljenju, trebaju, od strane "starih" clanova, biti prihvaceni sa malo vise strpljenja i razumjevanja. Ako im se ne pise opsirno svaki bi trebao imati toliko zivaca da ga uputi gde se to sto pita moze procitati.
Moj savjet novim clanovima je da se potrude, pre prvog pisanja, da procitaju sve sto je napisano na toj temi, pa ako ne nadju odgovor na to sto ih zanima to i napisu i postave pitanje!
 
nemojte više gubiti vreme sa prethodnom situacijom :kafa: :kafa:



to više nije bitno...
 
Vrh